Zmaga Šterna

Motociklizem, Šport

Minuli konec tedna je na Madžarskem dirkališču za relikros blizu mesta Nyirad potekalo evropsko prvenstvo v Supermoto, kjer je prepričljivo slavil Slovenec Beno Štern pred drugouvrščenim Urošem Nastranom. Zmagoslavje naših sta zaokrožila še Jernej Gomboc na…

Minuli konec tedna je na Madžarskem dirkališču za relikros blizu mesta Nyirad potekalo evropsko prvenstvo v Supermoto, kjer je prepričljivo slavil Slovenec Beno Štern pred drugouvrščenim Urošem Nastranom. Zmagoslavje naših sta zaokrožila še Jernej Gomboc na četrtem mestu ter Rok Bizjak.

Beno Štern si je tako dve dirki pred koncem evropskega prvenstva še povečal prednost pred najbližjim zasledovalcem Čehom Petrom Vorlickom. Zadnji dve dirki sezone bosta v Turčiji ter Grčiji.


Iztok Franko

Iztok Franko

Nekdanji urednik portala Avto.Over.Net deluje na področju avtomobilističnega novinarstva že vse od leta 2005. V svoji karieri je preizkusil že preko tisoč različnih avtomobilov. Najraje pa, kot pravi, sede v dirkalnike. V posebno čast si šteje, da je uspel dirkati proti asom svetovnega kova kot sta Fernando Alonso in Pedro De La Rosa... Trenutno živi in dela v Dubaju.

Sorodne vsebine