Nekaj novosti na zadku in pod pokrovom

Aktualno

Fiat bo na avtomobilskem salonu v Bologni predstavil nekoliko prenovljenega petvratnega stila. Pri letniku 2004 bodo spremembe na zunaj komaj opazne, saj je bil prenove deležen le zadek, ki je pri kupcih očitno naletel na…

Fiat bo na avtomobilskem salonu v Bologni predstavil nekoliko prenovljenega petvratnega stila. Pri letniku 2004 bodo spremembe na zunaj komaj opazne, saj je bil prenove deležen le zadek, ki je pri kupcih očitno naletel na največ kritik.

Stilo bo imel v prihodnje letve na odbijačih lakirane v barvi vozila, zadnje meglenke pa bodo za razliko od sedanje namestitve levo in desno ob registrski tablici integrirane v zadnje luči. Te bodo imele tudi enotnejšo, rdeče obarvano grafiko. Druge skromne zunanje spremembe zajemajo še okrogel hišni znak in malce drugačen odbijač. Precej novosti se obeta pod pokrovom, kjer bo tako pri pet-, kot tudi pri trivratni različici mesto našel 1.4-litrski bencinski motor s 16-ventilsko tehniko in 95 konjskimi silami, ki je debitiral v lancii ypsilon. Ljubitelji dizelskih agegatov bodo veseli Alfinega 1,9-litrskega multijet turbodizla s 140 KM. Prenovljenega stila boste lahko kupili že januarja.