Nina vse naj, naj

Avtomobilizem, Šport

Nina Jerančič in člani moštva Hit Racing se za tretjo dirko letošnjega prvenstva Ferrari Challenge 360 odpravljajo pred vrata Rima, na dirkališče Vallelunga. Na prejšnjih dveh dirkah je Nina kar dvakrat stopila na zmagovalne stopničke,…

Nina Jerančič in člani moštva Hit Racing se za tretjo dirko letošnjega prvenstva Ferrari Challenge 360 odpravljajo pred vrata Rima, na dirkališče Vallelunga. Na prejšnjih dveh dirkah je Nina kar dvakrat stopila na zmagovalne stopničke, v Vallelungi si seveda obeta ponovitev odličnega rezultata.

»V Misanu sem »prebila led«, končno se mi je uspelo uvrstiti med prve tri, kar je še en dokaz, da smo do sedaj dobro delali. Veliko je seveda odvisno tudi od sreče, brez katere v avtomotošportu ne gre, a dosledno delo tako za volanom kot v garažah se mora nekje poznati. V Vallelungi bom seveda spet dala vse od sebe, čeravno je steza dokaj zanimiva, razgibana in na določenih odsekih precej zahtevna. Pričakujem, da bo dirka zelo naporna, saj ni veliko možnosti za prehitevanje, poleg tega pa naj bi bilo tudi sončno in dokaj toplo,« je svoje možnosti pred dirko ocenila Nina Jerančič.

Steza v Valellungi je zdaj tudi malce spremenjena, saj so ji dodali precej dolgo ravnino, v dolžino meri malce več kot 4 kilometre in je dokaj razgibana. Nina je na novi stezi že testirala tako da je z novimi razmerami dobro seznanjena, zaveda pa se, da konkurenca ne bo počivala.

Nina bo ta konec tedna pred vrati Rima tudi praznovala rojstni dan, zato si seveda želi, da bi si poklonila lepo darilo – dobro uvrstitev in zanimivo dirko. Vse najboljše, Nina.

Več na ninajerancic.net