Jakubowics razred zase!

Avtomobilizem, Slovenija, Šport

Sezono je najbolje začel štiriindvajsetletni Avstrijec Martin Jakubowics, saj je zmagal tudi na drugi dirki v Melku. Na drugo mesto se je uvrstil Robida Zdene, za njim Aleš Bužga. Enes Draganovič je nastopil s svojo…

Sezono je najbolje začel štiriindvajsetletni Avstrijec Martin Jakubowics, saj je zmagal tudi na drugi dirki v Melku. Na drugo mesto se je uvrstil Robida Zdene, za njim Aleš Bužga. Enes Draganovič je nastopil s svojo Hondo, vendar kljub odličnemu startu ni mogel slediti tempu prvih treh in tako pristal na četrtem mestu. V diviziji ena je slavil Bravec Luka pred Čede Samotom.

Pri ugasnjenih lučeh je najhitreje reagriral Enes Draganovič ter prehitel Martina Jakubowicsa s prav tako Hondo Civic Type R. Slednji ga je v nekaj krogih prehitel in začel narekovati svoj nori hitri tempo, kateremu ostali niso bili sposobni slediti. Najbližji zasledovalec je tako postal Robide Zdene, ki je tudi spektakuralno prišel mimo Draganoviča. V drugi tretjini dirke je po dolgem zasledovanju mimo Enesa uspel priti tudi Aleš Bužga z Renault Meganom, sicer divizije dve.

Seicenti so se borili med seboj, vmes sta se še prerivala Špela Fabijan z Renault Cliom in Nagode Marjan z Zastavo Yugom.

DIVIZIJA I.

01. Bravec Luka
02. Čede Samo
03. Rupnik Sebastjan

DIVIZIJA II.

01. Bužga Aleš
02. Trinkl Wolfgang

DIVIZIJA III.

01. Jakubowics Martin
02. Robida Zdene
03. Draganovič Enes
04. Grabner Dejan
05. Nagode Marjan
06. Fabijan Špela

Več na avtoklub-lamko.si