Hitrostni resničnostni šov

Aktualno

Obeta se nam zopet novi resničnostni šov, kateri postajajo vse popularnejši po svetu kot tudi pri nas v deželici pod Alpami. Zopet bomo lahko gledali cmeranje, veseljačenje, popivanje tekmovalcev. Vendar tokrat bodo v ospredju tudi…

Obeta se nam zopet novi resničnostni šov, kateri postajajo vse popularnejši po svetu kot tudi pri nas v deželici pod Alpami. Zopet bomo lahko gledali cmeranje, veseljačenje, popivanje tekmovalcev. Vendar tokrat bodo v ospredju tudi vozniške sposobnosti! Na Kanalu A, kjer bo oddaja predvajana, bodo v boj za Toyoto Yaris poslali šest deklet in šest fantov.

V ospredju tekmovanja bo cestno-hitrostno dirkanje ter ostale vozniške veščine. Med seboj se bosta pomerili moška ter ženska ekipa. Organizatorji napovedujejo napet dvoboj. DIRKA! se bo odvijala na Kanalu A od septembra do decembra 2006 vsako sredo zvečer.

Pogoj za sodelovanje je starost nad 21 leti, vozniški izpit morate imeti v rokah več kot dve leti. Potrebna pa je tudi želja po medijski slavi. Zmagovalec bo prejel Toyoto Yaris… Lepo bi bilo, da bi organizatorji zmagovalcu plačali tudi sezono dirkanja v prvenstvu SPTA (Slovensko prvenstvo turnih avtomobilov).

Ideja DIRKE! seveda ne izvira iz naših brlogov, temveč iz Velike Britanije. Ta se je porodila v Dunlopovi hitrostni akademiji “Dunlop Race Academy”, kjer z motom “Win the life of racing driver” (Zmagaj in okusi življenski slog dirkača) ponujajo možnost kandidatom vstop v dirkaški svet.

Na avto.over.netu navijamo za DEKLINE!

Več na dirka.tv