Corsa vas čaka v Londonu

Aktualno

Nova Opel Corsa naj bi bila ful kul mali mestni avtomobilček, ki bi konkuriral Fiatu Grande Puntu oziroma Renaultu Cliu. Kakšna bo njegova življenska pot bo jasno 18. julija 2006 na svetovni premieri v Londonu….

Nova Opel Corsa naj bi bila ful kul mali mestni avtomobilček, ki bi konkuriral Fiatu Grande Puntu oziroma Renaultu Cliu. Kakšna bo njegova življenska pot bo jasno 18. julija 2006 na svetovni premieri v Londonu.

“British International Motor Show” oziroma po domače povedano Britanski avtomobilski salon, ki se bo odvijal od 18. do 30. julija bo ob prvem odprtem dnevu tudi že imel prvi vrhunec dogajanja. Na razstavnih prostorih Opla bodo na ogled prvič javnosti pokazali povsem novo Corso četrte generacije. Pri Oplu zagotavljajo, da novo Corso krasi privlačen dizajn in številne inovativne tehnološke rešitve. Pričakovati je, da bo Corsa povzemala obliko po sestrici Astri in po novem športnem modelu GT. Na ogled bosta postavljeni tri, kot tudi petvratna različica.

Pri Oplu so tako zagnani in neučakani za Corso, da se po Londonu že peljejo naokoli tipični angleški taksiji, ki z velikimi napisi oznanjajo na pomemben dogodek. Pričetek prodaje nove Corse lahko pričakujemo letos jeseni.


Sorodne vsebine