Hladilnik za tri milijone tolarjev

Aktualno

Že lani ob odprtju svojega razstavno-prodajnega salona v Velenju so pri Gorenju obljubili, da bodo sodelovali z Unicefom in pripomogli k njegovemu delovanju. Ta teden so obljubo izpolnili, ko je predsednik uprave Gorenja Franjo Bobinac…

Že lani ob odprtju svojega razstavno-prodajnega salona v Velenju so pri Gorenju obljubili, da bodo sodelovali z Unicefom in pripomogli k njegovemu delovanju. Ta teden so obljubo izpolnili, ko je predsednik uprave Gorenja Franjo Bobinac podaril tri milijone tolarjev Unicefu. Denar so zbrali s prodajo hladilnika, katerega je kupil znani slovenski avtomobilist Matjaž Tomlje.

Znani slovenski dirkač, ki je svoje uspehe dosegal na slovenskih tleh ter v državah bivše Juge in tudi na 24 urni dirki v Le Mansu Matjaž Tomlje si je privoščil Gorenjev unikatni hladilnik Premium Touch s sedem tisoč ročno vdelanimi kristali Swarovski. Za hladilnik je odštel tri milijone tolarjev ter tako posredno prispeval Unicefu, ki bo denar pametno uporabil za pomoč potrebnim v Afriki.

Unikatni hladilnik bo na ogled v izložbi trgovine Walter Wolf v Wolfovi ulici blizu Kongresnega trga v Ljubljani. Matjaž je jasen dokaz, da so tudi med avtomobilisti dobre duše, ki ne pritiskajo samo po “gasu”, temveč tudi dajo kaj od sebe.


Sorodne vsebine