Pri Chevroletu optimistični

Avtomobilizem, Šport

S Chevroletom Lacettijem so odpeljali prve testne kilometre na stezi v Millbrooku. Prvi je na stezo zapeljal anglež Rob Huff in najprej pohvalil bistveno spremembo letošnjega dirkalnika – premestitev volana na levo stran avtomobila. Glavni…

S Chevroletom Lacettijem so odpeljali prve testne kilometre na stezi v Millbrooku. Prvi je na stezo zapeljal anglež Rob Huff in najprej pohvalil bistveno spremembo letošnjega dirkalnika – premestitev volana na levo stran avtomobila. Glavni razlog testa je bil preizkus aerodinamičnih lastnosti dirkalnika.

Huff je vidno zadovoljen komentiral: “Odlična izkušnja! Avtomobil je zelo udoben in premestitev volana na levo stran je definitivno pozitivna odločitev. Motor je deloval odlično skozi test…” in še dodal: “…avtomobil je bolj odziven na hitre spremembe smeri volana.” Z glavnimi in morebiti odločilnimi testi bodo pri Chevroletu začeli 21. in 22. februarja na stezi Brands Hatch v Veliki Britaniji.

WTCC Media Day bo 21. marca kjer se bodo predstavile medijem vse letošnje ekipe tega zanimivega lansko leto ustanovljenega prvenstva.