Todt: Rossi lahko pride v spodnjicah

Avtomobilizem, Formula 1, Šport

Že v naslednjih mesecih naj bi se uresničile napovedi Jeana Todta , športnega šefa ekipe Ferrari, ki je spet oživil govorice, da se bo svetovni motociklistični prvak Valentino Rossi znova preiskusil v dirkalniku formule 1….

Že v naslednjih mesecih naj bi se uresničile napovedi Jeana Todta, športnega šefa ekipe Ferrari, ki je spet oživil govorice, da se bo svetovni motociklistični prvak Valentino Rossi znova preiskusil v dirkalniku formule 1.

”Čudežni deček na motorju”, kot ga sedma sila rada poimenuje, naj bi bil celo kandidat za stalnega voznika v sezoni 2007, če bi se seveda Michael Schumacher odločil za upokojitev, ko mu tudi poteče pogodba z moštvom iz Maranella.

”V Ferrariju bi si v sedežu želeli dirkača, kot je Valentino Rossi. Nekoč sem prebral v časopisu, da sem ga ošvrknil, ker je na dirkališče prišel v kratkih hlačah. Občudujem ga in vseeno mi je, če pride v spodnjicah,” se je nekoliko pošalil Todt.

Todt je novinarjem načrte z Rossijem razlagal nedavno v Dolomitih, ko je bila rdeča ekipa na tradicionalnih zimskih počitnicah v Dolomitih. Italijanski novinarji so nato hitro odhiteli k Rossiju z vprašanjem, koliko resnice je v napovedih Francoza, ta pa je menda nekoliko presenečen odgovoril, da je trenutno preveč zaposlen z moštvom Yamahe in testiranji. A kljub temu le potrdil, da se bodo napovedi v naslednjih mesecih vendarle uresničile.

Več na Delo.si