341 konjev

Aktualno

Kje drugje kot v domačem kraju je Autodelta predstavila eno močnejših Alf, ki jih je predelala. Na razstavnih prostorih na salonu MPH05 v Londonu je Autodelta uradno predstavila Alfo GT Super EVO. Super GT-jko poganja…

Kje drugje kot v domačem kraju je Autodelta predstavila eno močnejših Alf, ki jih je predelala. Na razstavnih prostorih na salonu MPH05 v Londonu je Autodelta uradno predstavila Alfo GT Super EVO.

Super GT-jko poganja prisilno polnjen V6 3,2 litrski motor, ki proizvede zavidljivih 341 konjskih moči. Obratomerski kazalec se obrne vse tja do 6450 vrtljajev na minuto. V kolikor ne zadoščajo tehnične karakteristike avtomobila pa prevzame oblika z izredno športno obliko, ki se zaključi z velikim spojlerjem ter velikim difuzorjem. Super EVO je nastala iz Alfe GT Super, ki je ponujala “le skromnih” 320 konjskih moči, kar je bilo za Autodeltine stranke premalo in rezultat je to kar vidite.

Poleg pa so pri Autodelti dali na ogled še starejši model Alfe 147 GTAam z nekoliko večjim motorjem prostornine 3,7 litra ter močjo 328 konjskih moči.