Avtomobilski salon tudi pri nas

Aktualno, Saloni

ADS in Celjski sejem sta podpisala pogodbo, ki je pomembna za razvoj avtomobilizma v Sloveniji. Sekcija za osebna motorna vozila (ADS) pri Združenju za trgovino Gospodarske zbornice Slovenije je zaupalo pripravo, organizacijo ter izvedbo 23….

ADS in Celjski sejem sta podpisala pogodbo, ki je pomembna za razvoj avtomobilizma v Sloveniji. Sekcija za osebna motorna vozila (ADS) pri Združenju za trgovino Gospodarske zbornice Slovenije je zaupalo pripravo, organizacijo ter izvedbo 23. AVTOMOBILSKEGA SALONA v Sloveniji družbi Celjski sejem d.d. Salon bo na ogled od 7. do 13. aprila prihodnje leto.

Pogodba je bila podpisana med direktorjem uprave družbe Celjski sejem d.d. magistrom Francem Pangerlem ter predsednikom ADS Robertom Golobom. Po petih letih bo Slovenija zopet dobila svoj avtomobisli salon, ki se bo razsegal na štirih sejemskih dvoranah oziroma na 16.200 m2 bruto pokritih razstavnih površinah in na 2000 m2 bruto zunanjih površinah. Za to priložnost bo postavljen tudi off road poligon, možne pa bodu tudi testne vožnje po mestu. Dnevna vstopnica bo stala le 900 SIT oziroma v predprodaji 700 SIT, kar je zelo nizka cena in dodaten razlog za ogled salona.

V istem času pa bodo potekali še drugi specializirani sejmi, ki so se minula leta že dobro uveljavili: Avto in vzdrževanje, Logotrans, Razstava gospodarskih vozil ter priljubljeni Moto BOOM z veliko prikupnimi hostesami. Torej razlogov za ogled salona je več kot dovolj. Ne recite, da ni vreden ogleda, ker pač ni velikosti Frankfurtskega salona, enostavno podprimo entuziazem.


Sorodne vsebine