Tik pred uradno predstavitvijo

Aktualno

Tik pred uradno predstavitvijo na avtomobilskem salonu v Detroitu so na voljo neuradne fotografije, ki prikazujejo dokončno različico Subarujevega luksuznega SUV-a z imenom B9 tribeca. Fotografije so snemanj spota v Long Beachu v Kaliforniji, z…

Tik pred uradno predstavitvijo na avtomobilskem salonu v Detroitu so na voljo neuradne fotografije, ki prikazujejo dokončno različico Subarujevega luksuznega SUV-a z imenom B9 tribeca.

Fotografije so snemanj spota v Long Beachu v Kaliforniji, z njih pa je razvidno, da je novinec večji od outbacka in da se ponaša z novo hišno sprednjo masko. O ugodnem razvoju koncepta s kodnim imenom SG/X in 00X smo na naših straneh že pisali, viri pa so potrdili tudi mere avtomobila; dolžino 4,95 m in medosno razdaljo 2,74 m. V potniški kabini je nameščenih sedem sedežev po sistemu 5+2; pet sedežev v drugi in tretji vrsti je mogoče popolnoma sklopiti v dno avtomobila in tako ustvariti raven prtljažni prostor. Za pogon najverjetneje skrbi 3,0-litrski šestvaljni bokserski H6 motor z 245 KM.