Otvoritev tovarne motorjev v Kölnu

Aktualno

Aston Martin je v Kölnu odprl 12.500 kvadratih metrov veliko tovarno motorjev, v kateri bo zaposlenih sto posebej izurjenih inženirjev. Vsi motorji v modelih vanquish S, DB9 in V8 vantage (po napovedih sredi leta 2005),…

Aston Martin je v Kölnu odprl 12.500 kvadratih metrov veliko tovarno motorjev, v kateri bo zaposlenih sto posebej izurjenih inženirjev. Vsi motorji v modelih vanquish S, DB9 in V8 vantage (po napovedih sredi leta 2005), bodo prihajali iz nove tovarne, ločene od Fordove. Vsak izmed 30 inženirjev bo zadolžen za izdelavo posameznega motorja od začetka do konca, postavitev nove tovarne pa še bolj poudarja Aston Martinove načrte, da do konca leta 2005 izdela pet tisoč avtov na leto.

Iztok Franko

Iztok Franko

Nekdanji urednik portala Avto.Over.Net deluje na področju avtomobilističnega novinarstva že vse od leta 2005. V svoji karieri je preizkusil že preko tisoč različnih avtomobilov. Najraje pa, kot pravi, sede v dirkalnike. V posebno čast si šteje, da je uspel dirkati proti asom svetovnega kova kot sta Fernando Alonso in Pedro De La Rosa... Trenutno živi in dela v Dubaju.

Sorodne vsebine