Hokejisti Olimpije v vozilih Chevrolet

Aktualno

Letošnjo sezono bodo hokejisti ljubljanskega kluba HDD Tilia Olimpija po novem vozili 20 sponzorskih vozil znamke Chevrolet. Predaja avtomobilov hokejistom je potekala v prostorih pokrovitelja Avtotehne Vis na Celovški cesti v Ljubljani. Hokejisti so lahko…

Letošnjo sezono bodo hokejisti ljubljanskega kluba HDD Tilia Olimpija po novem vozili 20 sponzorskih vozil znamke Chevrolet. 

 
8EF12AE2-D2CC-11E0-B929-B53D66B94067Predaja avtomobilov hokejistom je potekala v prostorih pokrovitelja Avtotehne Vis na Celovški cesti v Ljubljani. Hokejisti so lahko prvič preizkusili svoja nova vozila znamke Chevrolet. Avtomobili bodo v javnosti tudi letos prepoznavni po novi podobi letošnjih dresov. 
 
Hokejisti ljubljanskega kluba so v enoletno uporabo prejeli 20 avtomobilov znamke Chevrolet, različnih modelov. Drzno zasnovan družinski avtomobil Chevrolet Orlando, čigar notranjost je vsestranska, bo med drugim vozil tudi Boštjan Groznik. Elegantna, športna zunanjost jeklenega konjička Chevrolet Cruze pa bo znova in znova očarala Žigo Panceta, Tomija Mustonena, Johna Hughesa, Brada Cola, Matijo Pintariča in druge. Trener kluba, Hannu Jarvenpaa, se bo v javnosti pojavljal v šampijonski različici avtomobila Chevrolet Cruze Champion, ki ga bo popeljal do novih strateških odločitev na ledenih ploskvah. Kot so povedali v podjetju Avtotehna VIS in pri ekipi Chevrolet, so hokejisti poleg omenjenih modelov v uporabo prejeli še novega športnega 5-vratnega Chevrolet Avea in stilskega novega Avea sedan, ki ponuja navdušujočo opremo in prostorno notrajost. 
 
Prevzem avtomobilov je potekal v odličnem razpoloženju. Zaznamovali so ga slavnostni govorci, ki so bili obojestransko navdušeni nad sodelovanjem. Direktor podjetja Chevrolet za Slovenijo, Hrvaško ter Bosno in Hercegovino, gospod Jernej Kolbl, je ključe predal kapetanu kluba Žigi Pancetu in ga osebno pospremil do novega vozila, v katerem ga je, tako kot ostale, pričakala zgoščenka Chevrolet Legend, na kateri so zbrane svetovno znane glasbene uspešnice, katerim skupna je, seveda, znamka Chevrolet. Oče znamke, Luis Chevrolet, bi bil na športnost obeh ekip več kot ponosen.