Hitri internet v avtomobilih BMW

Aktualno

Telekom Slovenije z blagovno znamko Mobitel in BMW Group Slovenija sta začela s skupno akcijo, v kateri ob nakupu novega avtomobila BMW X1 ali BMW serije 3 Touring iz omejene zaloge ponujata hitri Instant Internet brez priključne takse in…

Telekom Slovenije z blagovno znamko Mobitel in BMW Group Slovenija sta začela s skupno akcijo, v kateri ob nakupu novega avtomobila BMW X1 ali BMW serije 3 Touring iz omejene zaloge ponujata hitri Instant Internet brez priključne takse in naročnine za prvih šest mesecev.

 
D35EF9D6-19A1-11E1-A91E-1F8265B94067Preko različnih podatkovnih naprav, ki imajo vgrajen Wi-Fi, kot so prenosni ali tablični računalnik, pametni telefon ipd., lahko po internetu brskajo kar štirje potniki hkrati, vozniki so med vožnjo zaradi varnosti v cestnem prometu seveda izvzeti.
 
Mobitelovo omrežje, ki ima najboljšo pokritost v Sloveniji, omogoča preko Instant Interneta dostop s hitrostmi do 21,6 Mb/s. Ob tem ni nepomembno, da lahko v vozilu do interneta dostopajo tudi uporabniki, ki so naročniki drugega operaterja. Skupna akcija BMW-ja in Mobitela traja od 21. 11. 2011 do 1. 6. 2012 oziroma do odprodaje zalog. BMW Group Slovenija in Telekom Slovenije sta prva, ki to možnost uvajata na našem tržišču.