Hidria na ženevskem avtomobilskem salonu

Aktualno

Letošnji ženevski salon zagotovo velja za eno najpomembnejši tovrstnih prireditev v Evropi, na njem pa bo predstavljena široka paleta avtomobilskih novitet, med katerimi letos pomembno mesto zavzemajo električni in…

Letošnji ženevski salon zagotovo velja za eno najpomembnejši tovrstnih prireditev v Evropi, na njem pa bo predstavljena široka paleta avtomobilskih novitet, med katerimi letos pomembno mesto zavzemajo električni in hibridni avtomobili.

 
Na sejmu bo »močno« prisotna tudi Hidria, saj so njene inovativne in visokotehnološke rešitve vgrajene v kar 23 novih predstavljenih avtomobilov.
 
C3F38260-69B4-11E1-AABE-B74F66B94067
 
Z rešitvami na volanskih sistemih tako Hidria kraljuje v Audiju A6 Hybrid, Audiju A6 Allroad in Audiju S 6 Avant, v Peugeotu 208, Porscheju 911 Carera S Cabrioletu in 911 Carera Cabrioletu ter v vseh vozilih znamke BMW z aktivnim volanskim sistemom.  Poleg tega so vsi novi avtomobili z dizelskim agregatom znamk Peugeot, Citroen, Ford, Volvo, Jaguar in Land Rover opremljeni s Hidriinimi vžignimi sistemi za hladen zagon dizelskega motorja.
 
Še posebej je Hidria ponosna na soudeležbo na hibridnih pogonskih rešitvah v Audiju A6 in A8 hybrid ter na ključne dele hibridnega pogona v novem Peugeotu 508 Berline Hybrid, ki sloni na rešitvi iz Hidriine prisotnosti v Peugetu 3008 Hybrid. Prav tako je Hidria prisotna tudi v hibridnem pogonu Volvo Plug-in Hybrida V60.
 
V Hidrii so vsekakor ponosni, da so lahko na tako pomembni in prestižni prireditvi, ki zagotovo predstavlja smernice razvoja v avtomobilski industriji in avtomobilizmu nasploh, zastopani v tolikšni meri in v tako eminentnih znamkah vozil. Vse to le še dokazuje, da je njihova vizija na področju avtomobilskih tehnologij prava in da so kvalitete, zanesljivost in inovativnost visokotehnoloških rešitev prepoznali praktično vsi najuglednejši proizvajalci vozil v svetovnem merilu.