Hebar prejel doživljenjsko vzdrževanje Renaulta

Aktualno

Hebar se je udeležil tedna kakovosti, ko je pripeljal svoje 9 let staro vozilo Clio na brezplačni pregled v Štajerski avto dom. Prejel je nagrado: doživljenjsko brezplačno redno vzdrževanje njegovega vozila znamke Renault na pooblaščenem servisu.

V Štajerskem avto domu so podelili nagrado Marjan Hebarju iz Maribora za njegovo vozilo Clio.
 

AAB51E46-AB2F-11E1-AE8F-DA0166B94067Marjan Hebar se je udeležil tedna kakovosti, ko je pripeljal svoje 9 let staro vozilo Renault Clio na brezplačni pregled v Štajerski avto dom. Prejel je prav posebno nagrado: doživljenjsko brezplačno redno vzdrževanje njegovega vozila znamke Renault na pooblaščenem servisu.

Pooblačena mreža Renaultovih servisnih delavnic je v tednu odprtih vrat med 17. in 24. marcem vsem lastnikom vozil Renault omogočila brezplačni kontrolni pregled 33 točk na njihovih vozilih. Kupci storitev so lahko v času akcije izkoristili tudi vrednostne bone za do 200 evrov popusta na nadomestne dele in servisne storitve.  Renault je tokrat še posebej nagradil svoje lastnike, saj je organiziral edinstveno nagradno igro. Med vsemi, ki so se odločili za brezplačni kontrolni pregled, so v tednu odprtih vrat izžrebali pet srečnežev, ki do konca življenjske dobe njihovega trenutnega Renaulta za redne predpisane servisne preglede ne bodo plačali niti evra več.
 
 Odmevna akcija brezplačnega doživljenjskega vzdrževanja izhaja iz preverjene kakovosti vozil Renault, ki je v zadnjem desetletju presegla tržna povprečja in Renaultu upravičeno dodala naziv »Quality made«. Zastavonoša te kakovosti je Renault Megane, ki se letos predstavlja po Sloveniji s prenovljenimi modeli kolekcije 2012.