HELLA krepi vodstveno ekipo za Kitajsko

Aktualno

Koncern HELLA, eden vodilnih dobaviteljev za avtomobilsko industrijo na svetu, v okviru trajne rasti na Kitajskem še naprej širi svojo vodilno ekipo za Kitajsko na področju svetlobne tehnike za avtomobile.

Koncern HELLA, eden vodilnih dobaviteljev za avtomobilsko industrijo na svetu, v okviru trajne rasti na Kitajskem  še naprej širi svojo vodilno ekipo za Kitajsko na področju svetlobne tehnike za avtomobile.

Tako je bil Christof Johannes Droste, izkušen strokovnjak za proizvodnjo, imenovan na mesto „Vice President Production Lighting China“. V tej funkciji bo Droste odločilno podpiral nadaljnjo izgradnjo in širitev proizvodnje žarometov in zadnjih luči podjetja na Kitajskem.

zakelj usodna strast 2013 reli hella saturnus

HELLA že od začetka osemdesetih let deluje na kitajskem trgu in je od leta 1996 prisotna sprva preko skupnih vlaganj s proizvodnimi zmogljivostmi. Odtlej je podjetje postopoma širilo svojo lokalno prisotnost in je trenutno zastopano s skupno desetimi proizvodnimi, razvojnimi in upravnimi lokacijami v Šanghaju, Changchunu, Pekingu, Xiamenu, Nanjingu und Jiaxingu. Tam HELLA zaposluje več kot 4.500 sodelavk in sodelavcev na vseh poslovnih področjih. Poleg izgradnje in širitve lastnih kapacitet je HELLA v zadnjem času okrepila tudi odnose s kitajskim proizvajalcem FAWAY, s katerim je ustanovila skupno podjetje.


Iztok Franko

Iztok Franko

Nekdanji urednik portala Avto.Over.Net deluje na področju avtomobilističnega novinarstva že vse od leta 2005. V svoji karieri je preizkusil že preko tisoč različnih avtomobilov. Najraje pa, kot pravi, sede v dirkalnike. V posebno čast si šteje, da je uspel dirkati proti asom svetovnega kova kot sta Fernando Alonso in Pedro De La Rosa... Trenutno živi in dela v Dubaju.

Sorodne vsebine