Grega Premrl pred 31. Fuchs Rallyjem Velenje

Aktualno, Avtomobilizem, Reli, Šport

Med prijavljenimi posadkami na letošnjem rallyju Velenje je tudi posadka Premrl-Verbič z dirkalnikom Citroën DS3 R3T. Grega in Anja bosta imela štartno številko 7. ”Malce sem že neučakan, saj se zelo veselim začetka državnega prvenstva ter bojev z domačo konkurenco. Cilj je poseči po čim boljših rezultatih tako v državnem prvenstvu kot tudi v Mitropa pokalu […]

Med prijavljenimi posadkami na letošnjem rallyju Velenje je tudi posadka Premrl-Verbič z dirkalnikom Citroën DS3 R3T. Grega in Anja bosta imela štartno številko 7.

”Malce sem že neučakan, saj se zelo veselim začetka državnega prvenstva ter bojev z domačo konkurenco. Cilj je poseči po čim boljših rezultatih tako v državnem prvenstvu kot tudi v Mitropa pokalu in v FIA Evropskem pokalu. Zavedam se, da bo reli zelo težak, vendar sem v letošnji sezoni samozavesten in upam, da bova z Anjo še hitrejša kot na zadnjem reliju. Želim si tudi čim več gledalcev ob progi in seveda tudi lepo vreme”, je dejal Grega pred startom prvega rallya za državno prvenstvo.

Več o samem reliju tukaj.