Grega Premrl kljub bolezni uspešno prek zavojev Vipavske doline

Aktualno, Avtomobilizem, Reli, Slovenija, Šport

»Izgledaš kot bi pretekel maraton!« je bil komentar enega izmed konkurentov Grege Premrla in Anje Verbič ob srečanju v servisni coni po koncu 6. Rallyja Vipavska dolina. Pa Grega 91 kilometrov hitrostnih preizkušenj ni pretekel, ampak jih je v preživel v dirkalniku, povsem izčrpan, z 39 stopinjami telesne temperature. Čeprav je s takimi težavami rezultat […]

»Izgledaš kot bi pretekel maraton!« je bil komentar enega izmed konkurentov Grege Premrla in Anje Verbič ob srečanju v servisni coni po koncu 6. Rallyja Vipavska dolina. Pa Grega 91 kilometrov hitrostnih preizkušenj ni pretekel, ampak jih je v preživel v dirkalniku, povsem izčrpan, z 39 stopinjami telesne temperature.

Vipavska-4

Čeprav je s takimi težavami rezultat težko postaviti v prvi plan, je Grega Premrl, tudi ob spodbudi sovoznice Anje Verbič in vztrajne ekipe, iz sebe izčrpal zadnje atome moči in uspešno zaključil reli v Vipavski dolini. Peto mesto v generalni razvrstitvi relija in obenem tudi enaka uvrstitev v dirki državnega prvenstva, zagotavlja nove dragocene točke, ki so posadko sedaj popeljale na četrto mesto skupnega seštevka.

Vipavska-17

»Veseli me, da imamo konstantno formo, a vem, da bi lahko z zdravim Grego iz tega relija iztisnili še nekoliko več. Nič še ni zamujenega, saj bo sezona še dolga in naporna, s tem pa bodo prišle nove in nove priložnosti za dokazovanje. Želel bi čestitati Gregi, da je zaključil reli, saj vem kakšne napore dirkač na reliju prenaša že, če je v polni kondiciji!«, je po zaključku relija misli strnil Davor, glavni mehanik ekipe Unikatoy Postojna.

Vipavska-18

Naslednja preizkušnja za Grega in Anjo bo naslednji reli slovenskega državnega prvenstva, 3. Rally Železniki, ki bo potekal prvi vikend v Juliju.