Gospodarsko vozilo leta

Aktualno

Tudi letos sta reviji Transport in Mehanik in Voznik s pomočjo svojih bralcev izbrali gospodarsko vozilo leta. Izbor je tokrat potekal šestič. Svoje glasove so bralci oddali po pošti in elektronski pošti, na koncu pa so prišteli še glasove strokovne žirije in…

E0122F1E-8FFD-11E0-9876-C16465B94067Renault Master in Mercedes-Benz Atego Hybrid, sta slovenski gospodarski vozili leta. S slovesno razglasitvijo, se je zaključil izbor GOSPODARSKO VOZILO LETA 2011, ki sta ga skupaj organizirali reviji Transport in Mehanik in voznik. 

 
Tudi letos sta reviji Transport in Mehanik in Voznik s pomočjo svojih bralcev izbrali gospodarsko vozilo leta. Izbor je tokrat potekal šestič. Svoje glasove so bralci oddali po pošti in elektronski pošti, na koncu pa so prišteli še glasove strokovne žirije in tako dobili zmagovalce. Vozila so izbirali v dveh kategorijah: dostavnik leta in tovornjak leta.  V kategoriji dostavnik leta je med finalisti bil: Fiat Doblo, Volkswagen Caddy, Mercedes-Benz Vito in Renault Master, največ glasov prejel ravno slednji. S tem je Renault Master postal slovenski dostavnik leta 2011.
 
V kategoriji tovornjak leta pa so bralci izbirali med Volvom FMX in Mercedes-Benz Atego Hybrid. Tudi v tej kategoriji je več glasov prejel slednji, tako da je tovornjak leta 2011 Atego Hybrid.