Goodyear Dunlop Sava Tires z novim imenom

Aktualno

Družba Goodyear Dunlop Sava Tires z novim imenom še bolj prepoznavna na ključnih trgih?! Vodstvo družbe Sava Tires je na torkovi novinarski konferenci objavilo odločitev o preimenovanju družbe v Goodyear Dunlop Sava Tires, d.o.o..

Družba Goodyear Dunlop Sava Tires z novim imenom še bolj prepoznavna na ključnih trgih?!

 
C354AFC4-5FA5-11E0-9CB6-B93766B94067Vodstvo družbe Sava Tires je na torkovi novinarski konferenci objavilo odločitev o preimenovanju družbe v Goodyear Dunlop Sava Tires, d.o.o..
 
Hkrati so predstavili tudi finančno-poslovne rezultate za leto 2010. Ti kažejo, da je družba Goodyear Dunlop Sava Tires leta 2010 povečala prodajo za 25 odstotkov, dobiček pa za več kot 28 odstotkov. Z letno proizvodnjo 7,12 milijona pnevmatik in čistimi prihodki od prodaje v višini 374 milijonov evrov se Goodyear Dunlop Sava Tires uvršča med družbe, ki so pomembno prispevale h globalnemu uspehu korporacije Goodyear. Družba za leto 2011 načrtuje številne kampanje, s katerimi želi izboljšati varnost na cestah in varnost svojih sodelavcev.
 
Kdo so slovenski ambasadorji Goodyeara, kakšno varnostno turnejo organizirajo v Sloveniji ter v Evropi in kdaj je prvič capelin nosil logotip te znamke na sebi pa lahko preberete v nadaljevanju tu.