Goodyear Dunlop odprl nov objekt za testiranje zimskih pnevmatik

Poslovno

Goodyear Dunlop je v finskem mestu Ivalo odprl Arktični center, novo pridobitev za testiranje zimskih pnevmatik. Arktični center se nahaja 300 km severno od arktičnega kroga, v posebni dolini, in vse od novembra pa do prve polovice aprila zagotavlja idealno naravno okolje za testiranje zimskih pnevmatik. Objekt vključuje več zasneženih in poledenelih prog za testiranje, […]

Goodyear Dunlop je v finskem mestu Ivalo odprl Arktični center, novo pridobitev za testiranje zimskih pnevmatik.

Arktični center se nahaja 300 km severno od arktičnega kroga, v posebni dolini, in vse od novembra pa do prve polovice aprila zagotavlja idealno naravno okolje za testiranje zimskih pnevmatik. Objekt vključuje več zasneženih in poledenelih prog za testiranje, pisarniške prostore z najsodobnejšim IT sistemom in številne delavnice za vzdrževanje testnih vozil ter pripravo testnih pnevmatik. Območje je ograjeno, kar zagotavlja varnost in zaupnost pri testiranju prototipnih pnevmatik ter novih tehnologij.

 Nova-pridobitev-zagotavlja-idealno-naravno-okolje

Z omenjenim centrom bo Goodyear Dunlop, ki ima sicer testne proge tudi v Franciji, Luksemburgu, Švici in na Novi Zelandiji, še nadgradil svoje zmogljivosti na področju testiranja pnevmatik.