Fortune: Bosch najbolj znan dobavitelj

Aktualno

Ameriška gospodarska revija Fortune je Bosch razglasila za najbolj uglednega ponudnika za tehniko motornih vozil po vsem svetu. To vrhunsko priznanje je prejel na podlagi analize odgovorov 3.855 menedžerjev, vodilnih kadrov…

Ameriška gospodarska revija Fortune je Bosch razglasila za najbolj uglednega ponudnika za tehniko motornih vozil po vsem svetu.
 

B8883680-7294-11E1-9090-D43D65B94067To vrhunsko priznanje je prejel na podlagi analize odgovorov 3.855 menedžerjev, vodilnih kadrov in analistov iz 698 podjetij, 58 panog in 32 držav. K najbolj cenjenim prednostim podjetja Bosch spadajo inovacija, vodenje osebja, kakovost menedžmenta, kakovost izdelkov in servisa ter mednarodna konkurenčnost. Poleg tega je Bosch kot dobavitelj avtomobilov zasedel v skupni razvrstitvi vseh podjetij v Nemčiji peto mesto, v Indiji enajsto mesto in v Evropi štirinajsto mesto. 

»Ta uvrstitev predstavlja izredno čast za naše podjetje, sodelavce, stranke in dobavitelje,« je poudaril Franz Fehrenbach, vodja podjetja Robert Bosch GmbH. »Tudi v prihodnje bomo naredili vse, da bomo navduševali z vidnimi storitvami, vrhunskimi izdelki in vodilno tehnologijo! To priznanje kaže, kako angažirani so Boschevi delavci pri delu na vseh področjih dejavnosti.« 
 
Od leta 1997 izdaja revija Fortune eno izmed najbolj slovitih lestvic podjetij po vsem svetu, imenovano »The World’s Most Admired Companies« (Najbolj cenjena podjetja na svetu).