Fordov trgovec leta 2014

Poslovno

Družba Summit motors Ljubljana je ponovno izbirala najuspešnejšega slovenskega Fordovega trgovca.  Za leto 2014 je priznanje osvojilo podjetje Avtomarket Rebernik. Fordov trgovec Avtomarket Rebernik d. o. o. s prodajno servisnim centrom v Podvelki, pokriva področje Koroške, kjer dosega izredno visoke rezultate zadovoljstva strank ter s prodajo vozil Ford dosega 20 % tržni delež. Na področju […]

Družba Summit motors Ljubljana je ponovno izbirala najuspešnejšega slovenskega Fordovega trgovca.  Za leto 2014 je priznanje osvojilo podjetje Avtomarket Rebernik.

Fordov trgovec Avtomarket Rebernik d. o. o. s prodajno servisnim centrom v Podvelki, pokriva področje Koroške, kjer dosega izredno visoke rezultate zadovoljstva strank ter s prodajo vozil Ford dosega 20 % tržni delež. Na področju UE Radlje ob Dravi, kjer ima podjetje moderni servisno prodajni salon Ford, pa znaša tržni delež celo 42,75 %, kar še dodatno potrjuje, da je šel naziv najboljšega trgovca ponovno v prave roke.

ford-nagrade

Začetki podjetja Avtomarket Rebernik d.o.o. segajo v leto 1992, ko so se začeli ukvarjati s prodajo nadomestnih delov. Januarja 1995 so postali del Fordove družine in sicer pooblaščeni trgovec za področje Koroške.  Prelomnica v delovanju podjetja Avtomarket Rebernik je vsekakor odločitev o izgradnji novega, modernega prodajno servisnega salona leta 2006, ki s spremljevalnimi dejavnostmi nudi visoke standarde kakovosti za obiskovalce. Podjetje je v letu 2012 pridobilo naziv Specialista za poslovne uporabnike. Pri svojem delu ostajajo zvesti vrednotam družinskega podjetja.

Z vestnim delom, posluhom za strankine želje ter s stalnim vlaganjem v razvoj podjetje Avtomarket Rebernik dosega zavidljive rezultate pri merjenju zadovoljstva strank. Nadpovprečni tržni delež na Koroškem kaže, da zadovoljne stranke rade obiščejo salon Avtomarket Rebernik, kjer jim pri iskanju rešitev njihovih želja znajo strokovno in prijazno ustreči.

Podjetju Avtomarket Rebernik za zasluženo priznanje iskreno čestitamo in jim želimo obilo uspehov ter sreče tudi na nadaljnji poti.