Ford z novim S-max-om ter modelom C-max in Grand C-max

Novosti

Družba Ford Motor Company bo na Avtosalonu v Parizu predstavila povsem novega Forda S-MAX-a, novo različico sedemsedežnega športnega enoprostorca, ter elegantna nova modela Ford C-MAX in Grand C-MAX. Ford bo prikazal tudi celotno paleto pomembnih novih modelov za Evropo, vključno s povsem novim športnim terencem Ford Edge, povsem novim Fordom Mustangom za evropski trg in […]

Družba Ford Motor Company bo na Avtosalonu v Parizu predstavila povsem novega Forda S-MAX-a, novo različico sedemsedežnega športnega enoprostorca, ter elegantna nova modela Ford C-MAX in Grand C-MAX.

Ford bo prikazal tudi celotno paleto pomembnih novih modelov za Evropo, vključno s povsem novim športnim terencem Ford Edge, povsem novim Fordom Mustangom za evropski trg in novim Focusom ST, ki bo na voljo z bencinskim in dizelskim motorjem.

Ford-v-Parizu

Mark Fields, predsednik in izvršni direktor družbe Ford Motor Company, in Stephen Odell, Fordov izvršni podpredsednik za Evropo, Bližnji vzhod in Afriko, bosta 2. oktobra ob 11.45 uri prisostvovala tiskovni konferenci na Fordovem razstavnem prostoru v hali 1 pariškega razstavišča Paris Expo, Porte de Versailles.