Fiat, Jeep, Chrysler na salonu v Moskvi 2012

Aktualno, Saloni

Moscow International Motor Show 2012, avtomobilski dogodek leta v Rusiji, bo med 31. avgustom in 9. septembrom potekal v mednarodnem razstavnem centru “Crocus Expo”. Moskovski salon bo največji in najbolj impresiven tovrsten ruski dogodek doslej.

Moscow International Motor Show 2012, avtomobilski dogodek leta v Rusiji, bo med 31. avgustom in 9. septembrom potekal v mednarodnem razstavnem centru “Crocus Expo”.

 
Moskovski salon bo največji in najbolj impresiven tovrsten ruski dogodek doslej, raztezal se bo na 100.000 kvadratnih metih, napovedujejo pa tudi več kot milijon obiskovalcev.
 
7CADB7F2-F331-11E1-AB91-0E0966B94067
 
Na lokaciji paviljona 2/ hala 7 bodo predstavljene novosti na ruskem trgu. Predstavljeni bodo Fiat Freemont, Chrysler 300C SRT in Jeep Grand Cherokee SRT. Poleg tega bodo na ogled postavljena tudi vozila, ki so že osvojila ruske kupce: Fiat 500, Fiat Punto, Jeep Wrangler, Jeep Compass, Jeep Liberty in Chrysler Grand Voyager.
 
Obiskovalci pa bodo lahko uživali tudi v nastopu glasbenih skupin, odlični akustiki igranja “v živo”, pa tudi ob nastopih znanih DJ-ev, spretnostih na kolesih (bike trial) ter mnogih drugih atrakcijah. Na ločenem odprtem razstavnem prostoru pred Crocusom bo predstavljena znamka lahkih dostavnih vozil Fiat Professional, kjer bo na ogled tudi novi Fiat Ducato. Blizu paviljona 2 bodo potekale tudi testne vožnje, ki bodo obiskovalcem ponudile italijansko vzdušje v modelih Fiat 500, Fiat 500 by Gucci in Fiat Punto.
 
Generalni uvoznik vozil Fiat, Chrysler, Jeep® in Dodge v Rusiji je podjetje Chrysler Russia Closed Joint Stock Company. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 2007 in na tamkajšnjem trgu skrbi za prodajo, marketing, poprodajne storitve in razvoj prodajne mreže.