F1 express v novi podobi in z novim imenom

Avtomobilizem, Formula 1, Šport

Najhitrejši slovenski spletni portal je s 26. oktobrom zaživel v novi podobi. Ažurne novice iz sveta formule 1, neposredna poročanja iz dirk in treningov ter zgodbe iz zakulisja tega edinstvenega športa bodo bralci sedaj lahko spremljali v sodobni in prenovljeni podobi na naslovu www.hitrikrog.si.

Najhitrejši slovenski spletni portal je s 26. oktobrom zaživel v novi podobi.
 

Ažurne novice iz sveta formule 1, neposredna poročanja iz dirk in treningov ter zgodbe iz zakulisja tega edinstvenega športa bodo bralci sedaj lahko spremljali v sodobni in prenovljeni podobi na naslovu www.hitrikrog.si.

E2A91016-16CB-11E2-B3BD-E7A465B94067

Prenovljena spletna stran vizualno odraža sodobne smernice spletnega oblikovanja in še izboljšuje uporabniško izkušnjo. Posebna novost na spletni strani je ‘info okvir’, ki omogoča zvestim oboževalcem formule 1, da z enim klikom pridejo do vseh informacij, ki so povezane z dirko. Bralcem je pod zavihkom Moj hitri krog omogočena tudi personalizacija in s tem še bolj doživeta izkušnja formule 1. Novi vizualni podobi seveda pritiče tudi novo ime, ki pa hkrati naznanja prihodnjo strategijo pri razvoju portala – vsebine na njem se bodo namreč postopno širile in sčasoma zajemale tudi druge moto športe ter splošno dogajanje v avtomobilski industriji in drugje na asfaltiranih površinah. www.hitrikrog.si bo tako kmalu ponujal vedno več zanimivih vsebin ne le za oboževalce formule 1, pač pa za vse moto navdušence!

Glavni urednik portala seveda ostaja Miran Ališič, dolgoletni novinar, urednik in komentator televizijskih prenosov dirk, ki že več kot 20 let potuje s karavano formule 1. Njegovo dolgoletno delo na tem področju zagotavlja točne in verodostojne informacije iz prve roke in prinaša mnogo ekskluzivnih zgodb. O prenovi portala je povedal: “Razvoj je gibalo tega sveta. Kdor se ne razvija, zastane in ugasne. Še posebej v času, ko je hitrost, ne le na asfaltu oziroma sploh ne več na asfaltu, izredno pomembna. Nekaj, kar je danes novo, moderno, je jutri zastarelo. V našem poslu se novosti dogajajo vsak dan, torej je bilo logično, da z razvojem portala nadaljujemo. Zdaj, ko boste začeli spremljati nov portal, so naše misli že drugje. Pri tem, kar boste dobili v uporabo prihodnje leto ali še kasneje. Uživajte s hitrim krogom.”