Evoque zmagal v kategoriji terenska vozila

Aktualno

V četrtek so bili razglašeni rezultati glasovanja za najboljše avtomobile – Best Cars 2012, kjer je v kategoriji terenska vozila zmagal Range Rover Evoque. Bralci revije Avto magazin so izbrali najboljše avtomobile leta 2012.

V četrtek, 16. februarja 2012, so bili razglašeni rezultati glasovanja za najboljše avtomobile – Best Cars 2012, kjer je v kategoriji terenska vozila zmagal Range Rover Evoque in premagal Audija Q5 in BMW X6.

 
Bralci revije Avto magazin in obiskovalci spletne strani www.avto-magazin.si so sicer izbirali najboljše avtomobile leta 2012.
 
E1D4A07E-5C90-11E1-9F6C-199C65B94067Evoque zadnje čase po svetu pridno zbira nagrade, do zdaj je postal v Veliki Britaniji “Car of the Year” (Avto leta) po izboru različnih medijev, med katerimi so tudi Auto Express, Top Gear in The Sun. Poleg tega je vodilna britanska publikacija za potrošnike Which? model Evoque pred kratkim razglasila za enega najboljših avtov, ki so leta 2011 prišli v prodajne salone. Range Rover Evoque je bil razglašen za severnoameriški SUV leta – “2012 North American Truck of the Year. Poleg tega naziva je bil Evoque v Severni Ameriki nagrajen tudi kot “2012 Sport/Utility of the Year” (športno/uporabno vozilo leta) po izboru revije Motor Trend, Autoweek ga je razglasil za “Best of Best Truck” (najboljši med najboljšimi SUV-ji), Road & Travel za “International Truck of the Year” (mednarodni SUV leta), Decisive Magazine za “Urban Truck of the Year” (mestni SUV leta), Automobile Magazine mu je dodelil nagrado “2012 All-Star Award” (priznanje med zvezdniki 2012), Automotive Lease Guide (ALG) ga je razglasil za “Best Luxury Compact Vehicle” (najboljše razkošno kompaktno vozilo), Bloomberg News pa za “Crossover Car of the Year” (križanec leta).
 
V spodnjem video testu pa poglejte navdušenje Top Gearovih novinarjev nad vozilom Range Rover Evoque.
 

V kolikor najdete še kakšen odličen video pa ga lahko posredujete na naš forum Avtomobilizem in F1, na zid facebook profila ali preko twitterja.