ERGO skupaj z AMZS

Aktualno

Ob sklenitvi avtomobilskega zavarovanja ERGO zavarovalnica, podružnica v Sloveniji zavarovancem podarja letno članarino AMZS v vrednosti 40 evrov. S tem svojim zavarovancem omogoča brezskrbno vožnjo po Sloveniji, saj v primeru morebitne nesreče ali okvare AMZS zagotavlja neprekinjeno pomoč na cesti. Z AMZS-jevo letno članarino so zavarovanci zavarovalnice ERGO deležni brezplačne pomoči mehanika na lokaciji okvare, […]

Ob sklenitvi avtomobilskega zavarovanja ERGO zavarovalnica, podružnica v Sloveniji zavarovancem podarja letno članarino AMZS v vrednosti 40 evrov.

S tem svojim zavarovancem omogoča brezskrbno vožnjo po Sloveniji, saj v primeru morebitne nesreče ali okvare AMZS zagotavlja neprekinjeno pomoč na cesti.

Renault grand scenicZ AMZS-jevo letno članarino so zavarovanci zavarovalnice ERGO deležni brezplačne pomoči mehanika na lokaciji okvare, zagotovljen jim je prevoz pokvarjenega vozila ter prevoz v prometni nesreči poškodovanega vozila in reševanje. Poleg tega pa imajo člani AMZS v primeru prometne nesreče ali kraje vozila tudi možnost pridobitve nadomestnega vozila. Na voljo so jim brezplačen postopek podaljšanja registracije vozila ali popust pri tehničnem pregledu, preventivni pregleda vozila, popusti pri tehničnih pregledih in storitvah v poslovnih enotah AMZS ter brezplačno tehnično in pravno svetovanje. Akcija velja ob sklenitvi avtomobilskih paketov zavarovanj Standard ali Premium za najmanj eno leto, in sicer za zavarovanja, sklenjena do vključno 31. decembra 2013.

Zavarovanci ob sklenitvi zavarovanja prejmejo vrednostni kupon za 40 evrov, akcija pa velja tako za obstoječe kot bodoče člane AMZS. Slednji morajo predhodno urediti svoj pristop k članstvu na eni izmed območnih enot zveze AMZS. V kolikor zavarovanci ne želijo letne članarine AMZS, pa se lahko ob sklenitvi zavarovanja odločijo za letno premijo za enoletno nezgodno zavarovanje za družino ali posameznika v vrednosti 40 evrov ali za prvo letno premijo za nezgodno zavarovanje v višini 40 evrov v primeru sklenitve dolgoročnega zavarovanja ali za 40 evrov popusta pri plačilu prve letne premije dolgoročnega zavarovanja, pri katerem si zavarovalna kritja zavarovalec poljubno izbere.

Več informacij o avtomobilskih zavarovanjih in zavarovalnicah pa lahko najdete tudi na našem forumu Avtomobilska zavarovanja. Svetovala vam bosta Bruno in Tanja.