Elektrificiran Cannski filmski festival

Aktualno

Renault Fluence Z.E.: Luči! Kamera! Tišina! Od danes pa vse do 22 maja 2011 bo deset Renaultovih vozil Fluence Z.E. pospremilo igralce in filmske profesionalce na začetek slavne rdeče preproge. V popolni tišini. Polnilne postaje, ki so jih namestili…

6E2AD252-7BDA-11E0-9B9C-316265B94067Od danes pa vse do 22. maja 2011 bo deset Renaultovih vozil Fluence Z.E.  pospremilo igralce in filmske profesionalce na začetek slavne rdeče preproge. V popolni tišini.

 
Renault Fluence Z.E., Renaultova električna limuzina, je prišla v Cannes nekaj mesecev pred njenim uradnim lansiranjem na izbrana evropska tržišča.  Tako z vidika ekologije kot z vidika tehnologije napredno vozilo ponuja prijeten videz in prostor za vsakodnevne vožnje petčlanske družine.
 
Polnilne postaje, ki so jih namestili na parkirišče  Palais des Festivals z namenom polnjena vozil Fluence Z.E., bodo po filmskem festivalu ostale na voljo vsem lokalnim uporabnikom električnih vozil. 
 
>>Tu<< pa se nahaja prispevek o superšportnem električnem avtomobilu, ki je pred tedni obiskal Slovenijo. Seveda smo ga preizkusili.