Električna vozila dobrodošla v Cityparku

Aktualno

Citypark je skupaj s predstavnikom podjetja E-prihodnost otvoril polnilno postajo za električna vozila, ki se nahaja v pritličju garažne hiše nakupovalnega središča. Ob otvoritvi je Boštjan Brantuša, vseslovenski Center manager, dejal, da se v podjetju vse bolj zavedajo pomembnosti učinkovite rabe energije. »Zastavljenih globalnih ciljev v zvezi z zniževanjem rabe energije in omejevanjem emisij škodljivih […]

Citypark je skupaj s predstavnikom podjetja E-prihodnost otvoril polnilno postajo za električna vozila, ki se nahaja v pritličju garažne hiše nakupovalnega središča.

Ob otvoritvi je Boštjan Brantuša, vseslovenski Center manager, dejal, da se v podjetju vse bolj zavedajo pomembnosti učinkovite rabe energije.

citypark in el. polnilna mesta 2013

»Zastavljenih globalnih ciljev v zvezi z zniževanjem rabe energije in omejevanjem emisij škodljivih snovi v okolje ne bo mogoče doseči brez korenitih sprememb na področju mobilnosti,« je ob otvoritvi polnilne postaje za električna vozila povedal Brantuša.  Polnilna postaja bo na voljo vsem obiskovalcem nakupovalnega središča, predstavlja pa zgolj prvo fazo osredotočanja na elektromobilnost, ki je eden izmed poglavitnih ciljev nakupovalnega središča v prihajajočem letu.

»Obiskovalci Cityparka, ki že uporabljajo električno vozilo, bodo lahko pridobili identifikacijsko kartico, s katero bodo napolnili svoje električno vozilo. Prav tako bodo lahko na portalu e.prihodnost.si preverili razpoložljivost polnilne postaje,« je še dodal Dejan Boštjančič iz podjetja E-prihodnost.

Pri Cityparku so otvoritev polnilne postaje podkrepili še z nagradno igro, v okviru katere so izbirali najboljše ime za polnilno postajo. Zmagovalka nagradne igre je bila Mia Majer, po zaslugi katere se bo polnilna postaja za električna vozila imenovala E-Cityparking, v zahvalo za kreativno pomoč pa ji bo Citypark podaril sodobno električno kolo.