Ducati Hidrio nagradil s priznanjem za kakovost

Poslovno

V Hidrii so se v minulih dneh znova razveselili prav posebne nagrade oz priznanja. Potem, ko je bila Hidria pred dobrim letom dni razglašena za naijinovativnejše evropsko podjetje v okviru izbora European Business Awards, je v minulih mesecih s strani kupcev in partnerjev prejela kar nekaj priznanj za kakovostnega in zanesljivega dobavitelja svojih izdelkov oz. […]

V Hidrii so se v minulih dneh znova razveselili prav posebne nagrade oz priznanja. Potem, ko je bila Hidria pred dobrim letom dni razglašena za naijinovativnejše evropsko podjetje v okviru izbora European Business Awards, je v minulih mesecih s strani kupcev in partnerjev prejela kar nekaj priznanj za kakovostnega in zanesljivega dobavitelja svojih izdelkov oz. rešitev.

Pred dnevi so se tako razveselili priznanja s strani Ducatija. Ta vsako leto podeli posebna priznanja najuspešnejšim dobaviteljem. Letos je bilo priznanj šest, Hidria pa je prejela priznanje za kontinuirano zagotavljanje kakovosti in logistike.

Nagrada-Ducati-Hidria

Hidria sicer že dlje časa predstavlja pomembnega dobavitelja komponent in rešitev za dvokolesa oz motocikle, pri čemer sodelujemo s številnimi pomembnimi svetovnimi proizvajalci omenjenih vozil. Mednje zagotovo sodi tudi Ducati, ki je pred dvema letoma prešel pod okrilje Audija. Prav s tega vidika smo se v Hidrii priznanja še toliko bolj razveselili, saj je Audi, kot eden izmed pomembnejših proizvajalcev vozil višjega cenovnega razreda, standarde kakovosti v svoji proizvodnji dvignil na še višjo raven.
Hidria za Ducati sicer proizvaja glavne okvirje motociklov, nosilce za tablice in centralna stojala. Ob tem velja izpostaviti dejstvo, da je Hidriina rešitev med drugim tudi markanten glavni okvir motocikla Ducati Diavel, ki ga je italijanski proizvajalec premierno predstavil leta 2011, nanj pa je sedel in ga preizkusil tudi večkratni svetovni prvak v razredu Moto GP, legendarni Valentino Rossi.
Ducatti sicer pri proizvodnji svojih dvokoles sodeluje z več sto dobavitelji z vsega sveta. Tokrat se jih je na tridnevnem dogodku World Ducati Week 2014, ki je potekal v italijanskem Gabicceju, zbralo preko 200.