DS stavi na avantgardnost

Saloni

DS bo prvič kot samostojna blagovna znamka sodelovala na mednarodnem avtomobilskem salonu v Ženevi. Pomembna etapa, ki naznanja začetek nove dobe, saj bo ob tej priložnosti DS celotnemu svetu premierno predstavila svoj novi logotip, podpis blagovne znamke “Spirit of avant-garde” in novo vozilo DS 5. Obiskovalci si bodo lahko od 5. do 15. marca 2015 […]

DS bo prvič kot samostojna blagovna znamka sodelovala na mednarodnem avtomobilskem salonu v Ženevi. Pomembna etapa, ki naznanja začetek nove dobe, saj bo ob tej priložnosti DS celotnemu svetu premierno predstavila svoj novi logotip, podpis blagovne znamke “Spirit of avant-garde” in novo vozilo DS 5.

Obiskovalci si bodo lahko od 5. do 15. marca 2015 na stojnici znamke DS (paviljon 6 razstavišča Palexpo) ogledovali konceptno vozilo DivaneDS ter dva razstavna modela DS 5 Moon Dust in DS 21 Pallas ‘modelno leto 2015’. Na tem mednarodnem dogodku bo imela DS, nova znamka razreda Premium, možnost znova potrditi svojo ambicijo: francoski avtomobil želi ponovno popeljati med znamke višjega razreda.

Novi DS 5

Nihče ne more poosebljati bolje tega podpisa SPIRIT OF AVANT-GARDE kot vozilo! Tako si bodo lahko obiskovalci avtomobilskega salona v Ženevi premierno na svetu ogledali novo vozilo DS 5, paradnega konja znamke DS, ki kot prvo predstavlja novo podobo znamke prek novega prednjega dela DS Wings in drugih sprememb, značilnih za DS!

Avantgardni stil, dinamično obnašanje vozila na cesti, elegantno in skrbno izdelane podrobnosti ter vrhunska tehnologija, novi DS 5 vsebuje vse atribute današnjih in prihodnjih vozil DS.

Nepogrešljiv element vsakega prestižnega vozila: prednji del. Pri novem DS 5 je prednji del prestižnejši in ima več značaja. Na njem je izklesana, pokončna okrasna maska z logotipom DS na sredini , maska nosi ime DS Wings in se spogleduje s starimi modeli DS – ter žarometi s tehnologijo “DS LED Vision”.

V notranjosti je voznikovo mesto v obliki letalskega kokpita opremljeno s 7-palčnim zaslonom na dotik zadnje generacije, ki omogoča dostop do povezljivih storitev. Od lansiranja vozila dalje bo lahko stranka izbirala med petimi zmogljivimi motorji, ki nudijo moč (navor vse do 400 Nm, odvisno od motorja) in energetsko učinkovitost (z emisijami od 100 g/km in celo vse do 90 g/km, odvisno od motorja).

DS-5-zeneva

S temi novimi elementi ob boku že uveljavljenih odlik, kot sta avantgarden dizajn in prefinjenost do najmanjših detajlov je novi DS 5 resnično pravi paradni konj tržne znamke DS.

DS 5 Moon Dust

Mat siva barva po navdihu letalstva, posebna dodelava kromanih elementov … DS 5 Moon Dust je bil do potankosti dodelan, da bi poudaril novo prednjo okrasno masko DS! Več svetlobe in sijaja kromanih delov v prednjem delu kot kontrast ostalim stilskim elementom karoserije, ki so obdelani v temnem kromanem odtenku, poimenovanem “Dark chrome”.

Da ta prednji del ne uide nobenemu pogledu, ima šestkotna okrasna maska DS Wings edinstven, izklesan in grafičen dizajn, s čimer izpostavi veličastnost monograma DS. Njegova obroba izpostavi eleganco in se prek dveh svetlobnih vodnikov razteza v notranjost žarometov.

DS 5 Moon Dust se ponaša tudi z izjemno prefinjeno notranjostjo, ki voznika obda z ambientom, ki priča o vrhunskem znanju s področja zaključne dodelave. Za končno obdelavo oblazinjenja je bila uporabljena tehnika umetniške izdelave usnjenih izdelkov, seveda pa tudi plemenitost uporabljenih materialov ne zaostaja. Povoščeno rjavo usnje, sedežne prevleke v vzorcu paščka zapestne ure, stene vrat z oblogo iz plisirane svile ter vdelane dekoracije iz lesa … Iz teh materialov, ki sodijo na raven najboljših znamk visoke mode, je izdelana notranjost vozila DS 5 Moon Pearl.

DS Moon Dust je opremljen s hibridnim dizelskim motorjem.

Divine DS: Prihodnost znamke DS

Konceptno vozilo Divine DS, ki je bilo predstavljeno na svetovnem salonu v Parizu leta 2014, je koncentrat DNK znamke DS in njene prihodnosti. V Parizu razvit in zasnovan manifest stila povezuje prefinjenost s tehnologijo. Prepoznaven je po kompaktni štirivratni obliki karoserije ter močnem in plemenitem stilu, ki ga krepijo še prepoznavni grafični elementi. Njegova notranjost je po svoji drzni obliki neprimerljiva s čimerkoli doslej. Odločno tehnološki izdelek Divine DS je opremljen z laserskimi žarometi, fasetami, ki se vzdigujejo nad zadnjim steklom za optimalno aerodinamičnost, vgrajeno kamero za vzvratno preglednost, voznikovim mestom v stilu letalskega kokpita, v katerem prevladujejo digitalni elementi …

DS-divine