DS prvič samostojno na avtomobilskem salonu

Saloni

Francoska tržna znamka DS, ki je nastala v Parizu, ponosno dela svoje prve korake na pariškem avtomobilskem salonu. Na avtomobilskem salonu je predstavila dva koncepta, ki bosta osvetlila njeno prihodnost, DIVINE DS in DS 3 INES DE LA FRESSANGE PARIS CONCEPT.   Od 1. junija 2014 je DS samostojna tržna znamka. Čas za lansiranje je […]

Francoska tržna znamka DS, ki je nastala v Parizu, ponosno dela svoje prve korake na pariškem avtomobilskem salonu. Na avtomobilskem salonu je predstavila dva koncepta, ki bosta osvetlila njeno prihodnost, DIVINE DS in DS 3 INES DE LA FRESSANGE PARIS CONCEPT.

ds-na-sejmu

 

Od 1. junija 2014 je DS samostojna tržna znamka. Čas za lansiranje je napočil, saj je znamka DS zabeležila 500 tisoč naročil, odkar je bil leta 2010 na trgu predstavljen avtomobil DS 3. 500 tisoč avtomobilov, ki izstopajo po svojem izjemnem stilu, prefinjenosti do najmanjše podrobnosti, plemenitih materialih ter tehnologiji. V ponudbi znamke DS so danes trije modeli: DS 3 (in DS 3 CABRIO), DS 4 ter DS 5, ponudbo pa dopolnjujeta še DS 5LS in DS 6, naprodaj v Kitajski.

Na prvem mednarodnem avtomobilskem salonu, ki se ga DS udeležuje kot samostojna tržna znamka, je imel DS 1300 m2 razstavnih površin, na katerih je bilo 15 avtomobilov, prežetih z eleganco, francoskim znanjem in avantgardnostjo.