DS 5 s sistemon Connect Nav (najnovejša generacija)

Novosti

Na začetku leta 2016 je DS 5 pridobil navigacijo najnovejše generacije, imenovano DS CONNECT NAV, torej spletne storitve s povezavo v realnem času, dostopne neposredno prek zaslona na dotik v vozilu, informacije v 3D tehniki in predvsem možnost upravljanja funkcij prek glasovnega prepoznavanja. Za DS Automobiles bo leto 2016 v znamenju povezljivosti. DS 5 bo […]

Na začetku leta 2016 je DS 5 pridobil navigacijo najnovejše generacije, imenovano DS CONNECT NAV, torej spletne storitve s povezavo v realnem času, dostopne neposredno prek zaslona na dotik v vozilu, informacije v 3D tehniki in predvsem možnost upravljanja funkcij prek glasovnega prepoznavanja.

Za DS Automobiles bo leto 2016 v znamenju povezljivosti. DS 5 bo kot poveljniška ladja znamke prvi DS, ki bo pridobil navigacijski sistem 3D v barvah, DS CONNECT NAV. V času, ko trg vgradnih navigacijskih sistemov pospešeno raste, bo DS premaknil nov mejnik v ponudbi za povezljivost s čisto zadnjo generacijo barvne 3D navigacije, ki jo lahko upravljamo z glasovnimi ukazi ali prek 7-palčnega kapacitivnega zaslona na dotik (zaslon lahko upravljamo s konicami prstov). Nova navigacija, ki je na voljo skupaj s povezljivimi storitvami (paketi DS CONNECT NAV), ustreza potrebam kupcev ter ponuja moderne in vse bolj high-tech izkušnje v vožnji.

Bogata in uporabna vsebina po zaslugi povezljivih storitev v realnem času

V realnem času. Te tri besede povzemajo doprinos sistema DS CONNECT NAV vozniku avtomobila DS 5. Zadnja generacija navigacijskih sistemov zajema naslednje funkcije:

  • TomTom Traffic, ki posreduje prometne informacije v realnem času, se pravi najhitrejši načrt poti v realnem času,
  • lokacija in cene bencinskih servisov in parkirišč,
  • vremenska napoved,
  • iskanje lokalnih interesnih točk (POI).

Proti doplačilu pa so za to ponudbo na voljo še nevarni odseki.

novi-ds5-v-naravi

Storitve na dosegu glasu

Druga prednost te ponudbe je neposredno vgrajeno glasovno prepoznavanje. Funkcija zagotavlja stranki dodatno varnost, saj lahko navigacijo, telefon in medijsko opremo upravlja brez odmika pogleda s cestišča in rok z volana.

Sistem seveda vključuje tudi funkcijo Mirror Screen, ki omogoča povsem varno pregledovanje združljivih aplikacij s pametnega telefona na 7-palčnem zaslonu na dotik. Znamka DS ponuja Mirror Screen skupaj z dvema tehnologijama:

  • Apple CarPlayTM in
  • MirrorLink®.

S tem zagotavlja možnost uporabe večjega števila združljivih telefonov. Omeniti velja, da DS Connect Box (vključno s SIM kartico in podatki) omogoča samodejno povezavo brez kakršnegakoli posega in stroškov naročnine.