Dokumentarni film o tovarni Tomos

Aktualno, Motociklizem, Zanimivosti

Pričujoč dokumentarni film prikazuje zgodbo o znamki Tomos. Nekdanji slovenski ponos, ki se še vedno kosa s težkimi razmerami na trgu, je bil nekdaj pojem inovativnosti in ena najprepoznavnejših blagovnih znamk Jugoslavije, ki je bila povezana tudi s politiko. Film TOMOS je delo scenarista in režiserja Marjana Frankoviča. Premierno je bil predstavljen 19. januarja v glavni dvorani […]

Pričujoč dokumentarni film prikazuje zgodbo o znamki Tomos.

tomos zgodba koper 2013Nekdanji slovenski ponos, ki se še vedno kosa s težkimi razmerami na trgu, je bil nekdaj pojem inovativnosti in ena najprepoznavnejših blagovnih znamk Jugoslavije, ki je bila povezana tudi s politiko. Film TOMOS je delo scenarista in režiserja Marjana Frankoviča. Premierno je bil predstavljen 19. januarja v glavni dvorani Pokrajinskega muzeja Koper.


Iztok Franko

Iztok Franko

Nekdanji urednik portala Avto.Over.Net deluje na področju avtomobilističnega novinarstva že vse od leta 2005. V svoji karieri je preizkusil že preko tisoč različnih avtomobilov. Najraje pa, kot pravi, sede v dirkalnike. V posebno čast si šteje, da je uspel dirkati proti asom svetovnega kova kot sta Fernando Alonso in Pedro De La Rosa... Trenutno živi in dela v Dubaju.

Sorodne vsebine