Dil meseca?

Aktualno

Znano spletno mesto, kjer lahko naredite dobre dile je prvič ponudilo tudi avtomobil. Pnudili so avtomobil leta 2010 po izboru avtomobilske oddaje Top Gear, to je citroen DS3. Akcija se razlikuje od njihovih rednih dnevnih ponudb – ni minimalnega števila kuponov.

0BE86FF2-4BC7-11E0-8BEE-2C8D66B94067Znano spletno mesto, kjer lahko naredite dobre dile je prvič ponudilo tudi avtomobil. Pnudili so avtomobil leta 2010 po izboru avtomobilske oddaje Top Gear, to je citroen DS3.

 
Akcija se razlikuje od njihovih rednih dnevnih ponudb – ni minimalnega števila kuponov za uspeh ponudbe, popust je, glede na tip izdelka, nižji. Še vedno pa gre za najboljši dil za avtomobil DS3, ki ga lahko v tem trenutku kjerkoli dobite. V tem trenutku (11.3.2011 ob 11. uri) še ni bil prodan noben avtomobil, časa pa je še 24 dni.

Iztok Franko

Iztok Franko

Nekdanji urednik portala Avto.Over.Net deluje na področju avtomobilističnega novinarstva že vse od leta 2005. V svoji karieri je preizkusil že preko tisoč različnih avtomobilov. Najraje pa, kot pravi, sede v dirkalnike. V posebno čast si šteje, da je uspel dirkati proti asom svetovnega kova kot sta Fernando Alonso in Pedro De La Rosa... Trenutno živi in dela v Dubaju.