DHL-ova naložba na Bližnjem vzhodu

Poslovno

DHL Express, vodilno globalno podjetje na področju logistike, širi svojo vodilno vlogo na Bližnji vzhod in v Severno Afriko. V letu 2014 se končuje dveletna investicija v višini 177 milijonov USD v nove objekte v Egipt, Savdsko Arabijo ter Združene arabske emirate. Osredotočeni na največja rastoča tržišča v regji, ustvarja DHL-ova investicija tri nove sortirne […]

DHL Express, vodilno globalno podjetje na področju logistike, širi svojo vodilno vlogo na Bližnji vzhod in v Severno Afriko. V letu 2014 se končuje dveletna investicija v višini 177 milijonov USD v nove objekte v Egipt, Savdsko Arabijo ter Združene arabske emirate.

Osredotočeni na največja rastoča tržišča v regji, ustvarja DHL-ova investicija tri nove sortirne centre v Savdski Arabiji, novo DHL-ovo pisarno v Kairu in lansira največji sortirni center v regiji, v Dubaju.

Nour Suliman, generalni direktor za Bližnji vzhod in Severno Afriko pri DHL Express, je dejal: “DHL je bilo prvo logistično podjetje v tej regiji in je prisotno že 35 let. Z inovacijami, odličnimi storitvami ter predanostjo zavzema vodilni položaj na trgu. Trgovinske vezi Bližnjega vzhoda, in Severne Afrike rastejo ter postajajo vse pomembnejše na področju svetovne logistike z močno rastjo v naslednjih nekaj letih. Naš načrt je, da smo v središču te rasti in na voljo našim uporabnikom. Kot vodilno globalno podjetje na področju logistike je za nas pomembno, da nudimo podporo in pomagamo graditi mednarodne trgovinske poti. Naša investicija v višini 177 milijonov USD v večje in učinkovitejše sortirne centre na večjih trgih kot so Egipt, Savdska Arabija in Združeni arabski emirati kaže, da smo zavezani k naši poinirski vlogi.”

Sortirni-centri_Savdska-Arabija

Novi objekti predstavljajo pomemben mejnik za DHL-ovo rastoče omrežje na Bližnjem vzhodu in v Severni Afriki ter prinašajo nove, inovativne storitve, nova delovna mesta ter letalske razpoložljivosti. Z možnostjo najboljšega dostopa do svetovnega gospodarstva, bodo naši uporabniki deležni neprimerljive konkurenčne prednosti.