DHL dostavil električne dirkalne avtomobile v Peking

Poslovno

DHL je za prvenstvo FIA Formule E 11. septembra v Peking uspešno dostavilo 41 električnih dirkalnih avtomobilov in pripadajočo opremo. DHL-Formula E partnerstvo je uresničeno s prvo dirko prvenstva.    Kot del DHL-ove zavezanosti k trajnosti, je prav tako lansirana ‘Formula E-inspired Blue Sky Transport Design Award’ – ki vabi strokovne in ambiciozne oblikovalce, da […]

DHL je za prvenstvo FIA Formule E 11. septembra v Peking uspešno dostavilo 41 električnih dirkalnih avtomobilov in pripadajočo opremo. DHL-Formula E partnerstvo je uresničeno s prvo dirko prvenstva. 

 Formula-E-cars_2

Kot del DHL-ove zavezanosti k trajnosti, je prav tako lansirana ‘Formula E-inspired Blue Sky Transport Design Award’ – ki vabi strokovne in ambiciozne oblikovalce, da oddajo kreativne ideje ter tako oblikujejo prihodnost trajnostnega električnega prevoza.  Tekmovanje bo imelo prestižno žirijo, ki ji bo predsedoval oblikovalec svetovnega slovesa, Paul Priestman, in bo vključevalo tudi strokovnjake s področja oblikovanja, prevoza ter Formule E. Zmagovalec bo predstavljen na finalni dirki  FIA Formula ePrix v Londonu, Veliki Britaniji.