Citroënova stilska zapoved

Saloni

Znamka Citroën nadaljuje z razvojem novih storitev, ki bodo njenim strankam olajšale življenje. Pravkar je v teku dinamika, s katero namerava Citroën ponuditi povsem drugačne avtomobilske izkušnje in ki bo spreobrnila uveljavljene stilske zapovedi. Usmeritev znamke bo jasno opazna na njeni stojnici na ženevskem avtomobilskem salonu 2016 in bo tekom letošnjega leta postopoma prihajala do […]

Znamka Citroën nadaljuje z razvojem novih storitev, ki bodo njenim strankam olajšale življenje. Pravkar je v teku dinamika, s katero namerava Citroën ponuditi povsem drugačne avtomobilske izkušnje in ki bo spreobrnila uveljavljene stilske zapovedi.

Usmeritev znamke bo jasno opazna na njeni stojnici na ženevskem avtomobilskem salonu 2016 in bo tekom letošnjega leta postopoma prihajala do izraza.

O Citroënovih novostih smo že poročali a tokrat bodo razgaljeni in predstavljeni v živo.

Svetovna premiera vozila Citroën SpaceTourer in njegove konceptne študije

Moderen in s čvrstim značajem prežet kombi Citroën SpaceTourer zagotovi prijetno vzdušje in večnamenskost ter prinaša nov odgovor na potrebe današnjih družin ali skupin prijateljev in pa tudi poklicnih uporabnikov.

Ob njegovem boku bo predstavljena študija živahnih barv in z močnim nabojem, konceptno vozilo Citroën SpaceTourer Hyphen, ki je bil razvit v partnerskem sodelovanju med znamko Citroën in mlado francosko glasbeno skupino Hyphen iz elektro pop scene. Pustolovec s štirikolesnim pogonom svežega in barvitega videza kot pravi vezni člen med družinami in poklicnimi uporabniki, enoprostorskimi vozili in športnimi terenci, mestom in popotovanji, ki namiguje na prostornost in pustolovščine, bo ponujal še več možnosti za dobro počutje in prostočasne aktivnosti kot serijski model.

Novi Citroën E-MEHARI in njegova konceptna študija

Citroën E-MEHARI, s svojo razigranostjo spominja na legendo znamke, hkrati pa je Citroën E-MEHARI hkrati še veliko več od tega. Kabriolet s štirimi sedeži, na 100 odstotno električni pogon ter z modernim in zabavnim dizajnom.

Citroën-e-Mehari-2015

Poleg tega novega modela bo predstavljen edinstven in inovativen koncept, ki je nastal kot plod sodelovanja med znamko Citroën in znano francosko modno hišo.

Citroën C4 Cactus (dve novi promocijski ponudbi)

Posebna serija C4 Cactus RIP CURL je bila kot povsem nova različica za preživljanje časa na prostem zasnovana v sodelovanju s priznano znamko s področja deskanja in uvaja sistem Grip Control za optimalno pogonsko moč ter stilske elemente, ki poudarjajo njegov značaj.

 Citroën C4 Cactus «W» bo z monokromatsko belo barvo karoserije predstavljen v inovativni izvedenki «urban iconic», ki igra na karto elegance.

citroen-cactus-c4-w

Citroën bo na razstavišču predstavil najnovejše ali nedavno prenovljene modele, ki ponujajo dizajn, udobje in uporabne tehnologije, kot so C4 Picasso, C1, C4 ali Berlingo. Skupni imenovalec celotnega prodajnega programa in resničnega strokovnega znanja znamke Citroën je udobje. Vsesplošno in homogeno udobje za dobro počutje telesa in duha, ki uvaja nov način doživljanja avtomobilov. Povsem drugačne avtomobilske izkušnje, ki slonijo na učinkovitih motorjih, kot je trivaljni bencinski motor PureTech (turbo različica je prejela naziv “Engine of The Year 2015”) in dizelski motorji BlueHDi s tehnologijo SCR, ki je bila priznana kot najbolj zmogljiva tehnologija za obdelavo dušikovih oksidov (NOx) in znižanje stopnje emisij.

Velikon stavijo tudi na uporabniško izkušnjo strank. Ponujajo nove storitve v novih razsežnostih, ki so v skladu z novimi načini življenja in potrošniškimi navadami lastnikov avtomobilov.