Citroen se tudi širi

Aktualno

Podjetje Avtotehna VIS d.o.o. je na Celovški cesti 228 v Ljubljani odprlo nov prodajno servisni center za vozila Citroën, ki obsega 1500 m² uporabnih površin. Gradnja novega prodajnega salona in mehansko ter kleparsko-ličarske delavnice je bila izvedena…

Podjetje Avtotehna VIS d.o.o. je na Celovški cesti 228 v Ljubljani odprlo nov prodajno servisni center za vozila Citroën, ki obsega 1500 m² uporabnih površin. Gradnja novega prodajnega salona in mehansko ter kleparsko-ličarske delavnice je bila izvedena po najnovejših Citroënovih standardih.

 
4E19DF7C-E916-11E0-9D4B-F48865B94067Podjetje Avtotehna VIS d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1991 kot pooblaščeni prodajalec in serviser vozil znamke Opel. V letošnjem letu pa so v svojo ponudbo dodali še francosko znamko Citroën, s katero so postali pooblaščeni prodajalec in serviser. Zraven prodaje vozil in originalnih rezervnih delov ter servisiranja vozil v podjetju nudijo še pester izbor rabljenih vozil, razpolagajo pa tudi z moderno avtopralnico, možno pa je opraviti tudi tehnične preglede.
 
Na drugem koncu Ljubljane, v Mengšu na Slovenski cesti 66 pa je podjetje Avto Detr d.o.o. odprlo popolnoma prenovljen salon vozil in servis za znamko Citroën, ki sedaj obsega 450 m². Tudi ta temeljita prenova prodajno servisnega centra je bila izvedena po zadnjih standardih Citroëna. Podjetje je uspešno družinsko podjetje z osmimi zaposlenimi. Ustanovljeno je bilo leta 1990, s Citroënom pa sodelujejo že od leta 2004. Poleg prodajnega salona vozil in mehanične ter kleparsko-ličarske dejavnosti se tu nahaja še zbirno mesto za izrabljena motorna vozila.
 
Širitev in prenova prodajno – servisne mreže Citroën omogočata še kakovostnejše  storitve, ki so temelj za doseganje odličnih storitev in večjega zadovoljstva kupcev. S tema dvema prodajnima mestoma se je začela prenova podobe blagovne znamke Citroën, ki je v skladu z današnjim časom in je prilagojena zahtevam strank. Prizadevamo si ponuditi storitve in ugodnosti po meri naših sedanjih in bodočih strank.