Citroën DS3 Ultra Prestige

Aktualno, Novosti

Ob uspehu vozila Citroën DS3 z več kot 100.000 prodanimi primerki, od katerih je skoraj tretjina z najvišjo stopnjo opremljenosti, Citroën ponuja od sedaj kupcem izvedenko Citroën DS3 Ultra Prestige. Z izborom plemenitih materialov, novimi…

Ob uspehu vozila Citroën DS3 z več kot 100.000 prodanimi primerki, od katerih je skoraj tretjina z najvišjo stopnjo opremljenosti, Citroën ponuja od sedaj kupcem  izvedenko Citroën DS3 Ultra Prestige.

 
Z izborom plemenitih materialov, novimi proizvodnimi postopki v avtomobilski panogi Citroën DS3 Ultra Prestige drzno odpira svet razkošja.
 
2A9FA7CE-262F-11E1-8E08-629466B94067Ob poigravanju svetlobe streho olepšuje monogramska dekoracija z oznako DS, ki v drugem barvnem odtenku ustvarja nežne kontraste med nesvetlečimi in svetlečimi predeli. Ta izvedenka Ultra Prestige je ekskluzivno opremljena tudi z diamantno lesketajočimi se antracitnimi 17 paličnimi platišči  ter z bočnimi letvami na vratih in sprednjo okrasno masko v izvedbi “Dark Chrome”.
 
V notranjosti je DS3 Ultra Prestige opremljen s sedeži v usnju Club v izvedbi “Bracelet” z značilnostjo paščka ročne ure, kot posebnost modelov linije DS. Tako na sprednjih kot na zadnjih sedežih so te obloge izdelane iz polanilinskega usnja v kakovosti, ki je običajno namenjena izdelavi po meri. Ta izvedba z “barvno potemnitvijo” na sprednjih sedežih je v avtomobilski industriji popolna novost in v osnovi povzema nekatere modne kreacije: izdelana je s posebnim postopkom za to izvedenko, kjer bela barva na zgornjem delu naslonjal postopno prehaja v črno barvo na sediščih. Za užitek čutnega zaznavanja poskrbi letev armaturne plošče v belem usnju Club “Alpin Weiss” z oznako DS, ki je prisotna tudi na zgornjem delu naslonjal sprednjih sedežev. Skrb v podrobnostih se kaže v barvi prikazovalnikov instrumentne plošče, ki se ujema z belimi okrasnimi elementi v potniškem prostoru. Izvedenka Citroën DS3 Ultra Prestige je opremljena s preprogami izjemne debeline, ki so obrobljene z dvojnim prešivom kontrastnega barvnega odtenka. Za dodatno izpopolnitev skladnosti v potniškem prostoru je usnje Club na voljo tudi na oblogah vrat in osrednjem naslonu za roke.
 
Kupcem so na voljo štiri različne barve karoserije (Polar White, Hickory, Black Obsidian in Torij Grey)  ter tri motorji: dva bencinska motorja (Vti 120 in THP 155 ) ter en dizelski motor (E-Hdi 110 Airdream). Žal pa zaenkrat ta različica ni predvidena za slovenski trg.
 
Če vam francoščina ne dela preglavic pa si v spodnjem videu lahko pogledate podrobnejšo predstavitev modela DS3 Ultra Prestige.