Citroën v Ženevi 2015

Saloni

Kreativnost, drznost in včasih celo določena mera predrznosti, to so sestavine, na katerih Citroën že več kot 95 let gradi svojo zgodbo o uspehu. Ta uspeh bo tekom spomladi 2015 zaznamoval še en simboličen rezultat: od nastanka blagovne znamke do danes bo prodanih 50 milijonov vozil z logotipom dvojne puščice. Priznani podpis, ki je simbol […]

Kreativnost, drznost in včasih celo določena mera predrznosti, to so sestavine, na katerih Citroën že več kot 95 let gradi svojo zgodbo o uspehu.

Ta uspeh bo tekom spomladi 2015 zaznamoval še en simboličen rezultat: od nastanka blagovne znamke do danes bo prodanih 50 milijonov vozil z logotipom dvojne puščice. Priznani podpis, ki je simbol za vozila z izrazitim stilom, udobjem, priročno uporabo in enostavnim bivanjem, ter za inovativne storitve.

Danes se Citroën opira na svoj genetski zapis, ki «kreativnost in tehnologijo ponuja v prid dobremu počutju», da lahko ponovno investira v svojo identiteto: kreativna in nekoliko drugačna znamka, ki prek svojih izdelkov, storitev ali mreže nudi mobilnost z nasmehom in sproščenostjo in pa tudi bolj brezskrben odnos z avtomobilom.

Modeli in koncepti, ki jih bo Citroën predstavil na svoji stojnici salona v Ženevi, so dokaz o tej dinamiki in črpajo navdih iz Citroënove identitete, da ponudijo izčiščen in optimističen dizajn, dobro počutje telesa in duha ter tehnološko inteligenco.

CL-Citroen

Svetovna premiera

– Novi Citroën Berlingo Multispace

– Popolnoma nov koncept: Berlingo MOUNTAIN VIBE CONCEPT

Novosti

– Nova linija Citroën C4

– Citroën C3 Picasso «Black Top»

Prenovljen izbor vozil

– Citroën C4 CACTUS (in konceptno vozilo: C4 CACTUS AIRFLOW 2l)

– Novi Citroën C1

– Citroën C4 Picasso in Grand C4 Picasso

– Citroën C-ELYSEECACTUS-GENEVA

Avtomobilski salon v Ženevi bo svoja vrata odprl za širšo javnost v četrtek, 5. marca 2015. CitroënOVA stojnica bo v hali 6. Dnevi za novinarje bodo v torek, 3. in sredo, 4. marca.