Citroën na Bruseljskem avtomobilskem salonu 2015

Saloni

93. avtomobilski salon v Bruslju je svoja vrata odprl za javnost 16. januarja 2015 in Citroën ponovno računa na to, da bo pritegnil pozornost številnih obiskovalcev, ki bodo prišli na razstavišče v parku Heyzel. Znamka z logotipom dvojne puščice ima na razpolago skoraj polovico razstavne površine v dvorani 4, kjer predstavlja celoten prodajni program osebnih in […]

93. avtomobilski salon v Bruslju je svoja vrata odprl za javnost 16. januarja 2015 in Citroën ponovno računa na to, da bo pritegnil pozornost številnih obiskovalcev, ki bodo prišli na razstavišče v parku Heyzel.

Znamka z logotipom dvojne puščice ima na razpolago skoraj polovico razstavne površine v dvorani 4, kjer predstavlja celoten prodajni program osebnih in gospodarskih vozil in bo znova dala poudarek na vse tisto, kar tehnologijo združuje z dobrim počutjem.

Citroen-c1-stranski-pogled

Novi Citroën C4

Na Bruseljskem avtomobilskem salonu bo javnosti premierno na svetu predstavljen novi Citroën C4. Druga generacija vozila Citroën C4, ki je bilo prvotno lansirano leta 2010 in do danes proizvedeno že v več kot 450.000 primerkih, se je modernizirala in se ponaša z novim svetlobnim podpisom, uporabnimi tehnologijami in motorji zadnje generacije.

– Nov svetlobni podpis, ki še bolj poudari izraz prednjega dela zahvaljujoč žarometom z dnevnimi lučmi na diode LED in razgiba zadnji del vozila z lučmi s 3D učinkom. V notranjosti pa najdemo nove tipe oblazinjenja in poenostavljeno armaturno ploščo z novim 7-palčnim zaslonom na dotik, ki je umeščen na njeno sredino.

– Zares vrhunsko udobje zahvaljujoč legi na cesti, ki ublaži nepravilnosti na cestišču, pri tem pa se vozniku ni treba odpovedati užitkom v vožnji. Za izjemno dobro počutje v notranjosti poskrbijo zvočna izolacija, ki je drugim za zgled, udobna sedežna mesta, masažni prednji sedež in velika panoramska steklena streha z električno pomičnim senčnikom.

– Uporabne tehnologije, namenjene enostavni uporabi s prihodom sistema za prostoročni dostop in zagon ter novega 7-palčnega zaslona na dotik, na katerem so zbrane vse funkcije medijskega in navigacijskega sistema.

– Motorji zadnje generacije za užitke v vožnji in nižjo porabo goriva. Med bencinskimi motorji so trivaljniki PureTech, med dizelskimi pa motorja BlueHDi, od katerih oba izpolnjujeta zahteve ekološkega predpisa Euro 6.