Chevrolet postal partner nogometnega kluba Liverpool FC

Aktualno

Partnerstvo bo trajalo do konca sezone 2015/2016 angleške nogometne lige Barclays Premier League in evropskih tekmovanj ter vključuje opaznost avtomobilske znamke na stadionu Anfield, ki je domače igrišče nogometnega kluba Liverpool…

Chevrolet je naznanil sklenitev štiriletnega partnerskega sporazuma z nogometnim klubom Liverpool in tako postal njegov uradni avtomobilski partner.
 

Partnerstvo bo trajalo do konca sezone 2015/2016 angleške nogometne lige Barclays Premier League in evropskih tekmovanj ter vključuje opaznost avtomobilske znamke na stadionu Anfield, ki je domače igrišče nogometnega kluba Liverpool, uredniške priložnosti v objavah kluba, digitalnih objavah ter spletnih straneh oboževalcev in nastope igralcev za poslovne priložnosti.

8FCAF842-DA20-11E1-964B-91B165B94067

Chevrolet je tudi uradni sponzor predsezonske turneje nogometnega kluba Liverpool FC, ene najbolj priljubljenih na svetu, v okviru katere se je ta prejšnjo soboto že pomeril s klubom Toronto FC.

Chris Perry, podpredsednik globalnega trženja družbe Chevrolet, je povedal: “Navijači nogometnega kluba Liverpool FC iz celega sveta so znani po svoji neizmerni ljubezni do tega kluba. Naše razmerje s klubom Liverpool FC seže prek tradicionalnih meja sponzorstva, gre pa za to, da se približamo navijačem. Naš poglavitni cilj je navijače obdržati v središču igre.”

Ian Ayre, izvršni direktor nogometnega kluba Liverpool FC, je povedal: “Tako kot naš klub ima tudi Chevrolet dolgo in bogato zgodovino z rastočo, svetovno znamko, to prelomno partnerstvo pa ponovno dokazuje vrednost mednarodne privlačnosti kluba Liverpool FC. Partnerstva z vrhunskimi znamkami, kot je Chevy, bodo pripomogla k dolgoročni rasti in uspešnosti našega kluba, tako izven igrišča kot na njem. Zelo se veselimo tesnega sodelovanja s Chevyjem, s katerim bomo lažje vzpostavili stik z našimi navijači, ki so eni izmed najbolj gorečih in izobraženih navijačev na svetu.”

Za več informacij o severnoameriški turneji nogometnega kluba Liverpool FC v letu 2012 in za nakup vstopnic obiščite spletno stran www.lfctour.com.