Chevrolet čestita HDD Tilija Olimpija za dosežke

Aktualno

Ljubljanski hokejski klub HDD Tilija Olimpija je v sezoni 2011/2012 dosegel izjemne dosežke, in sicer zmagovalno, 1. mesto, v državnem prvenstvu ter uvrstitev v polfinale avstrijske EBEL lige. V napeti sezoni so hokejisti ljubljanskega…

Ljubljanski hokejski klub HDD Tilija Olimpija je v sezoni 2011/2012 dosegel izjemne dosežke, in sicer zmagovalno, 1. mesto, v državnem prvenstvu ter uvrstitev v polfinale avstrijske EBEL lige.

 
A319AA0C-7FB1-11E1-82D4-4FAE65B94067V napeti sezoni so hokejisti ljubljanskega kluba v svoji igri pokazali predanost ekipi in borbenost, ki jih je na koncu na že dobro uveljavljenem derbiju z ekipo Jesenic, z rezultatom 3:1 za HDD Tilijo Olimpijo, popeljala na sam vrh slovenskih hokejistov. »Za hokejisti je resnično zelo razgibana sezona, polna vzponov in padcev, ki pa so se končali z lepim uspehom. Moštvo se je borilo do konca in izjemen zaključek prvenstva je lep dokaz, da se z močno voljo in trdim delom lahko doseže vse. Pri Chevroletu smo ponosni, da smo lahko del tega uspeha.« je povedal Jernej Kolbl, direktor Chevrolet Slovenije, Hrvaške in BiH. 
 
Oče znamke, Luis Chevrolet, privržen dirkač, bi bil na športnost ekipe ter sodelovanje več kot ponosen.