Captur odšel v prave roke

Aktualno, Novosti, Top

Danes se je najbolj vroča oddaja leta – Znan obraz ima svoj glas – končala še za Janka Ozmeca iz Senika pri Svetem Tomažu. Iz salona Renault se je odpeljal z novim Capturjem, ki si ga je pridobil kot srečni izžrebanec v finalni oddaji 15. junija. Janko Ozmec prihaja iz naselja Senik v občini Sveti […]

Vodja trženja David Kušanić izroča ključe novega avtomobila srečni družini Ozmec

Danes se je najbolj vroča oddaja leta – Znan obraz ima svoj glas – končala še za Janka Ozmeca iz Senika pri Svetem Tomažu. Iz salona Renault se je odpeljal z novim Capturjem, ki si ga je pridobil kot srečni izžrebanec v finalni oddaji 15. junija.

Janko Ozmec prihaja iz naselja Senik v občini Sveti Tomaž, čudovitega predela Slovenije, ki ga boste na zemljevidu najhitreje našli, če boste gledali po okolici Ormoža. Bil je eden izmed mnogih, ki so glasovali za svojega najljubšega kandidata v oddaji. Kot vsi drugi, je tudi družina Ozmec na novico o tem, kdo bo postal srečni lastnik najbolj prodajanega urbanega križanca v Sloveniji, čakala z le malo upanja, da se lahko sreča nasmehne njim. Pa se je zgodilo – doma je zazvonil telefon iz ljubljanske omrežne skupine, prijazni glas s POP TV je prosil, naj ostanejo na zvezi, in zgodilo se je prav njim – Janko Ozmec se je lahko zasmejal, saj je Renault Captur Dynamique Energy TCe 90 postal njegov!

Vodja trženja David Kušanić izroča ključe novega avtomobila srečni družini Ozmec

Vodja trženja David Kušanić izroča ključe novega avtomobila srečni družini Ozmec

Avto je resnično prišel v prave roke, saj je bila družina Ozmec iz sv. Tomaža ravno v fazi iskanja novega avtomobila. Kako odločeni so, da bo avto ostal njihov, so danes potrdili s tem, ko so v Ljubljano prišli že kar z novimi mariborskimi registrskimi tablicami v rokah. Že v petek popoldan bodo veselje nad novim jeklenim lepotcem delili še s svojimi najbližjimi, saj se že pripravljajo na piknik, katerega glavna zvezda bo njihova sreča, zapakirana v dvobarvno karoserijo novega Capturja.

V družbi Renaut Nissan Slovenija družini Ozmec želimo veliko varno prevoženih kilometrov in veliko novih dogodivščin, v katere jih bo Captur s svojim navihanim značajem zagotovo zvabil.