BRP CLUB MONTREAL 2011

Motociklizem, Šport

Ski&Sea – BRP distributer se je udeležil letošnjega BRP CLUB MONTREAL 2011 – to je bil doslej največji dogodek v BRPjevi 70-letni zgodovini. Na ta dogodek so bili povabljeni BRP distributerji in zastopniki iz vsega sveta, mediji in BRP uslužbenci.

2127C9B2-BDD7-11E0-A094-728565B94067Ski&Sea  – BRP distributer se je udeležil letošnjega BRP CLUB MONTREAL 2011 – to je bil doslej  največji dogodek v BRPjevi 70-letni zgodovini. Na ta dogodek so bili povabljeni  BRP distributerji in zastopniki  iz vsega sveta, mediji in BRP uslužbenci.

V Palais des Congres  v Monteralu je BRP prikazal celotno paleto svojih proizvodov, ter presenetil s predstavitvijo konceptnega vozila SSV hybrid, ter tudi nekaj vozil v katerih uporabljajo Rotax motorje. Predstavili so Sea-doo 2012 modelno leto vodnih skuterjev, z največjo novostjo popolnoma novim dvosedežnim vodnim skuterjem RXP X RS 260.
 
BRP Can-am široka paleta se povečuje z novimi modeli in tehnologijami, s ciljem zadovoljiti potrebe vsakega uporabnika. Največja novost za modelno leto 2012 je vsekakor popolnoma novi Can-am Outlander 1000, z neprekosljivo zmogljivostjo, ki mu jo omogoča novi 976 ccm Rotax V-twin agregat. Pri SSV (side by side) vozilih so Can-am paleto dopolnili s Commander 1000 Limited, kateri je trenutno najbolj luksuzno SSV vozilo na tržišču.
 
BRPjevo vozilo za cesto – Can-am Spyder Roadster so dopolnili z novimi barvami, tako za ‘’Sport’’ kot ‘’Touring’’ linijo.
 
Vse BRP proizvode so lahko tudi preizkusili na BRP Ultimate Playground demo lokaciji, kjer so bili vsi izredno presenečeni, saj so poleg vseh 2012 BRP modelov, lahko že vozili tudi BRP Can-am Commander HYBRID. To je bilo res veliko presenečenje, saj niti kot BRP distributor, niti BRP uslužbenci, razen seveda njihovega ožjega kroga , niso vedeli, da se poleg Spyder Roadster Hybrida pripravlja tudi Commander Hybrid. Glede na to, da so ga že lahko vozili, verjamemo, da se bo kmalu pridružil paleti Can-am SSV vozil.
 
V okviru BRP Cluba so si ogledali tudi J.A.Bombardier muzej, BRP design in inovativni center ter BRP proizvodnjo v Valcourtu. ” Glavni namen letošnjega BRP Cluba je dati možnost da naši zastopniki, distributerji in povabljeni novinarji bolje spoznajo naše podjetje BRP. Lahko so obiskali in si ogledali našo proizvodnjo v Valcourtu in si tako pridobili občutek kako tečemo.” je izjavil Jose Boisjoli, president in CEO BRP Inc.