BRP Sea-Doo Spark: Novost na tržišču

Motociklizem, Šport

BRP (Bombardier Recreational Products) je predstavil popolnoma novi model, imenovan SEA-DOO SPARK. Gre za novo obliko vodnega skuterja s karakteristikami, ki bodo marsikoga navdušile zaradi njegove zunanjosti, ki jo bo moč spreminjati…

BRP (Bombardier Recreational Products) je predstavil popolnoma novi model, imenovan SEA-DOO SPARK.

Gre za novo obliko vodnega skuterja s karakteristikami, ki bodo marsikoga navdušile zaradi njegove zunanjosti, ki jo bo moč spreminjati, njegove minimalne teže in izrednega izkoristka konjev  na kilogram, neverjetne male porabe, inovativne Sea-Doo tehnologije in navsezadnje odlične cene!

sea-doo BRP vodni skuter 2013

Na izbiro bosta dva različna tipa motorja – Rotaxov agregat – 900 ACE3, ki je najbolj varčen motor na tržišču. Sea-Doo Spark tako porabi pri hitrosti 64,4 km/h le 7,3 l goriva na uro oz. pri močnejšem agregatu 900 HO ACE, ki ima tudi boljše pospeške in hitrost do 80,5 km/h le do 9 l na uro. Z vodnim skuterjem se bodo lahko vozile dve ali pa tri osebe – odvisno od izbranega modela.

Njegova posebnost pa je teža, saj gre za izredno lahek skuter, pri katerem dvosed tehta le 160 kg, trosed pa 205 kg. Na naše tržišče bo kot model 2014 prišel v več različnih barvah, poleg tega pa boste lahko zunanjost svojega Sparka spremenili glede na vašo željo, saj zanj obstaja 20 različnih grafik, s katerimi bo vaš Spark izstopal od ostalih vodni skuterjev. Gre za edinstveno prilagoditev, ki je pri konkurenci ne boste našli.

Več kot odličen pa je podatek o ceni, saj bo cena vstopnega modela izredno ugodna, kjer bo novi Spark na voljo že za 5.990,00 evrov z že vključenim DDV.